Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemzi, hogy a fiatal egyedülálló gyerekes anyukák csak pót apukát, segítség reményében adnak esélyt másoknak?

Figyelt kérdés
Adott egy 21 éves nő, aki egyedül maradt a kb. 3-4 éves gyerekével. Emiatt szinte bárki jó lehet neki?

2019. febr. 24. 14:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Már nem élek a szüleimmel, és felnőtt emberként nincs is beleszóláaa senkinek a magánéletembe. Nyilván nem azért jönnék vele össze, hogy eltartsam őket. Ezt nem is várhatja el tőlem senki."

JÓ REGGELT!!!

Na ezért nem koptat le folyton, egy gyerekes nőnek anyagi támasz kell, nem 21 éves kisfiú, aki nem tudja/akarja segíteni!

Engedd el ezt!

2019. febr. 24. 16:12
 22/27 anonim ***** válasza:
Szóval fiatalon összehozott egy gyereket, egy olyan férfitől, aki össze-vissza dugott és őt is jó eséllyel erre használta. Kell ennél több, hogy ne kezdj vele, vagy már teljesen elmerültél a rózsaszín ködbe és még az sem tűnik fel, hogy szegény lány a helyesírással is hadilábon áll?
2019. febr. 24. 16:14
 23/27 anonim ***** válasza:
A jelenlegi helyzet az, hogy a kérdező liheg a csaj után, a csaj meg majd eldönti, hogy szóba áll-e vele. Úgyhogy oltogathatjátok, hogy nem köteles felnevelni más gyerekét, de egyelőre nem a csaj az, aki kapar a pasi után.
2019. febr. 24. 16:24
 24/27 A kérdező kommentje:

Sztornózom a lányt inkább, igazatok van. Én is bele gondoltam ezekbe a dolgokba egyébként. Most írta, hogy: "Tudod mikor annyiszor vernek át úgy hogy te szíved lelked mindened bele teszed és mikor csalódni látod a lányod.. Sírni hogy neki hiányzik az illető így eltaszitasz mindenkit mer úgyis csak at vernek. És mindennel jobban meg akarod védeni a gyermeked. Mivel fog még eleget csalódni az életbe."

Ezzel telt be nálam a pohár.

2019. febr. 24. 16:27
 25/27 anonim ***** válasza:

Hál' Isten, akkor megjött az eszed. Nyugi, találsz olyat, aki független.

32/f

2019. febr. 24. 22:20
 26/27 A kérdező kommentje:
Nem görcsölök emiatt. Nem szakad össze a föld alattam, ha soha nem is lesz komoly kapcsolatom, ugyanis a föld tényleg sokszor messze alattam lesz valószínűleg. Ugyanis a pilóta szakma nem igazán kedvez a magánéletnek, de nekem a repülés a mindenem amúgy is.
2019. febr. 24. 22:56
 27/27 anonim ***** válasza:
Annak a nőnek csak ne legyenek elvárásai aki felelőtlen volt és apuka nélkül maradt.
2019. febr. 26. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!