Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemzi, hogy a fiatal egyedülálló gyerekes anyukák csak pót apukát, segítség reményében adnak esélyt másoknak?
Passzold kérdező, nem akarod te ezt, hidd el.
32/f
Na lássuk!
Ő nő, 21 éves, egyedül álló, pujával.
Te fiú, 21 éves, egyedül álló.
1.: Miért nem jó neked egy független lány?
2.: Komolyan! Te mit tudsz neki nyújtani?
- Lakás?
- Meló?
- Szakma?
- Bankszámla?
- Anyádék mit szólnának?
- Mi a garancia, hogy nem dobnád 2 hét múlva?
A gyerek apjáról nem ír semmit. Csak azt tudom róla egyelőre, hogy az apja anno kefélt fűvel-fával, aztán később meghalt. Most a lánynak nevelő apja van, és az anyukája. Illetve ezt írta az előbb:
"Hát igazándiból melót keresek. Elvileg kedden megyek próba munkára. Tavaj elkezdtem dolgozni varronokent. Aztán Októberbe történt egy autobaleset. És hát soha sehonnan de onnan ki rúgtak :( 3 hónapot voltam táppénzen mivel borda toresem volt még a csipő lapátom sérült és nem tetszett nekik a hosszú táppénz és hogy üzemi balesetnek számított
Előtte is dolgoztam lassan 4 éve folyamatosan. Február 5 én le járt a munka viszony azóta munka nélküli vagyok. De kedden megyek egy munka helyre"
Jah és a lánya tartja benne a lelket. De ahogy megtudta, hogy közel lakom hozzá egyből regényeket ír és érdeklődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!