Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknél való szerencsétlenség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél való szerencsétlenség és az, hogy valaki nem beszél angolul, mennyire függnek össze?

Figyelt kérdés

Mert én béna voltam régen, de kb 21-22 évesen találtam ilyen könyveket a neten angolul, amik a csajozásban segítettek, pl hogy kell odamenni egy lányhoz beszélgetni, stb és forintra átszámítva össz. tízezer forintot sem költve (2-3 könyv) azokból tanultam meg az alapokat. És ebből gondoltam, hogy akkor ahhoz vagy nagyon butának kell lenni, vagy angolul nem kell tudni beszélni, hogy ezekre az interneten valaki ne bukkanjon rá, főleg sok év alatt, ha érdekli a téma és rákeres. Vagy nem?

Mert ha angolul beszélsz akkor tényleg kinyílik a világ és a létező összes területen ami érdekel és érdeklődési körben sokkal több olvasmányt találsz angolul.

25/F

2019. febr. 24. 11:01
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nekem 16 évesen lett középfokú és 18 évese felsőfokú angolom, de azért a legtöbb mindenhez egy középfokú is elég.
2019. febr. 24. 11:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Nincs köze egymáshoz. Te csajozós kömyvek segítségével tanultál meg angolul, ez jó. De baromi cuki, hogy azt hiszed ehhez ez a nyelv kell! ;D ha csak ezen múlna, szerintem sokan megkönnyebbülten felsóhajtanának ;)))
2019. febr. 24. 11:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire...?

A csajozáshoz nem kell szakirodalom, a magabiztosság, karizma és kedvesség bőven elegendő. Az igaz, hogy több lehetősége van a tájékozódásra egy angolt értőnek, de ez szintén nem függ össze szorosan a csajozással.

2019. febr. 24. 11:24
 4/12 Diavolino44 ***** válasza:

Ajaj, Magad se tudod mit csináltál. Haha

Elindítottal egy lavinát, jah és nem mellesleg hülyének állítottad be magad, mert aki ezt tanulja az csak hülye lehet, s mellesleg nem is működik. :D

Az, hogy ki milyen szinten van ismerkedésben, az abszolult változó. Van aki úgy no fel, hogy gond nélkül ismerkedik, mert olyan a családi háttér, vagy verseny orientált a környezet, hogy muszáj erős személyiséget felvennie már a kezdetektől. Az ilyen személy tudattalanul használja a PUA-t. Míg te meg én tudatosan.

Magyar nyelven is van használható anyag, de mikor tanácsot adok akkor én is 100%-ban angol nyelvű előadásokat és könyveket szoktam ajánlani. Mert különböző aspektusból rengeteg előadó/szerző jó gondolatokat fogalmaz meg. S lehet amit én ajánlok neked az számodra ellenszenves, amit te ajánlást nekem arra én mondom azt, hogy hagyjuk inkább.

Nekem pl az az aranyszabály:

a jó Pick up az amikor latszodik, hogy az Pick up!

2019. febr. 24. 11:30
 5/12 anonim ***** válasza:

Könyv? Angol?

25 évesen, ha ilyeneken agyalsz, akkor nem csodálom, hogy nincs nőd!

Fürödj meg, vegyél fel egy normális ruhát (sötét farmer+ing+zakó+bőr cipő), pénzt a zsebbe, és irány a világ! Pláza, sporthelyek, szórakozóhelyek,...

2019. febr. 24. 11:34
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem számít, nem azért amit te írsz, hanem mert a mai világban furán nézek arra, aki nem beszél legalább egy idegen nyelven.
2019. febr. 24. 12:54
 7/12 anonim ***** válasza:

Én nem néznék egyáltalán furcsán arra, aki nem beszél semmilyen idegen nyelvet.

Az már elgondolkoztató, ha valaki a saját nyelvén nem tud normálisan írni.

2019. febr. 24. 15:18
 8/12 anonim ***** válasza:

#5-ös, végigolvastam a kérdést, de nem találom, hol írja, hogy jelenleg sincs nője.

Azért azt ne felejtsük ki a dologból, kérdező, hogy te valószínűleg értelmiségi és/vagy minimum középosztálybeli szülők gyereke lehetsz, jól sejtem? Na most nem mindenki ilyen szerencsés. A szellemi nyomorba kényszerülésnek, és a természetes ambíció, tehetség, valamint a kíváncsiság gyerekből való kiölésének vagy kihalásának a fokozatait nem fogom fölsorolni.

2019. febr. 24. 15:22
 9/12 anonim ***** válasza:

#7-es:

"Az már elgondolkoztató, ha valaki a saját nyelvén nem tud normálisan írni."

Ugye, ezt nem erre a kérdésre, illetve az alatta lévő szövegre értetted? Mert szerintem utóbbi az itteni átlagos kérdéseket magasan veri, legalább 3 szempontból.

2019. febr. 24. 15:24
 10/12 anonim ***** válasza:

"a jó Pick up az amikor latszodik, hogy az Pick up!"

Lehet, félreértettem, de a jó pickup az pont akkor jó, ha kívülről nem látszik semmit extra, csak annyi, hogy jól elvagytok a csajjal, aztán közösen távoztok a helyről. Legalábbis (ex)RSD Todd ezt vallja, szerintem jogosan.

2019. febr. 24. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!