Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnék úgy ha egy roncs, egy szerencsétlenség vagyok?
Már megint te vagy az? Hányszor fogod még ugyanazt kiírni? A másik kategóriába is ugyanezt csináltad.
Nem fogsz tudni ismerkedni, de nem azért, mert autista, vagy visszahúzódó vagy, hanem azért, mert - most finoman fogalmazok - nem vagy a helyzet magaslatán.
Ha itt írna neked valaki, azzal se ismerkednél, még válaszra sem méltatnád. Jól bemutatkoztál a korábbi kérdésednél, nem kell magas sajnáltatni. Csak a naiv, jó szándékú emberek azok, akik azt hiszik, neked tényleg olyan nagy gondjaid vannak.
De valójában te vagy az, aki okozod a saját problémádat, azzal hogy visszautasítod a segítséget, a lehetőségeket.
Az én anyám százszor rosszabb. Teljesen képes leépíteni az emberek önbecsülését, mert szerinte azzal lehet valakit odébbrugdosni, ha negatív, rossz dolgokat mondunk neki minden nap és elhitetjük vele, hogy egy értéktelen senki. Érzéketlen és agresszív.
Neked ugyanezt csinálta eddig, ahogy látom. Nem lesz senkid, mert ő azt mondta? És te mit mondasz?
Senkivel se beszélek és szintén ki se mozdulok a házból már egy jó ideje, ami teljesen megőrjít. Biztos vagyok benne hogy még neked is több szociális életed van, mint nekem.
Ismerkedj valakivel, aki teljesen az ellentéted, akinek sok ismerőse van és népszerű. Velük lehet ismerkedni. A magányos, visszahúzódó emberekkel, azaz veled is, felesleges időpazarlás. Rosszabb, mintha őzre vadásznál az erdőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!