Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, miért mondjátok azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért mondjátok azt hogy nem számít a pénz?

Figyelt kérdés
Az összes kérdésnél ahol a pénz a téma, mindegyikőtök előadja hogy neki a pénz nem számít. Ti nem vágytok egy olyan életre ahol nem az a probléma hogy miből fizessétek a csekkeket? Igenis hogy nagyon sokat számít. Utazás luxusautókkal luxusszállodákba, szép ruhák, nagy ház, bejárónő, kertész stb. Nektek ez nem számít semmit se? Azthiszitek a szerelem örökké tart? Hat egyeltalán nem. Ott lesztek 40 évesen a csóri pasitokkal, és azon gondolkoztok hogy milyen jó annak a hülye nőnek a q7esbe akit láttatok délelőtt. Ti is lehetnétek olyanok, de ti inkább szerelmesek vagytok. Gazdag fiúba nem lehet szerelmesnek lenni? Ők mind rosszak?
2019. febr. 22. 19:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Tibike te vagy az?🤣
2019. febr. 22. 21:05
 12/35 anonim ***** válasza:
92%

És "élni" annyit tesz hogy megfizeted hogy ki legyen nyalva a hátsód? Mert szerintem a kertész villa felszolgálók bejárónő stb. Az ez a kategória. Minek egy palota ha egy sima családiház is kiszolgál? Azért hogy lehessen villogni vagy bújócskázni szeretnél benne?

Én úgy gondolom hogy bőven elég az a szint ahol már bűntudat nélkül veheted meg a Tescoban amire vágysz és valamennyit tudsz félretenni. Ehhez pedig nem kell milliós fizetés. Persze nem vagyunk egyformák csupán nem értem "élni" miért nem lehet óriási luxus nélkül.

2019. febr. 22. 21:12
 13/35 anonim ***** válasza:
95%

En speciel azert mondom, hogy "nem szamit a penz", mert ismerkedeskor van az anyagiaknal sokkal tobb szempont, amit fontosabbnak tartok.

Szoval, a gazdagsag nagy altalanossagban sem elonyt sem hatranyt nem jelent-HA nem nagyon vegletes a dolog.

De pl ugyanugy nem tudnek mit kezdeni egy, az eletbenmaradasert kuzdo kozmunkassal, mint egy kethavonta a Bahamakra utazo milliomossal.

2019. febr. 22. 21:13
 14/35 anonim ***** válasza:
78%

A luxus élet és a szimpla hétköznapi élet két külön dolog. Lehet, hogy neked a pénz az isten, a minden, mégis csóró vagy, belülről, lelki szegény és magányos vagy. Mégse tudsz pénzen szerelmet venni.

Egy hétköznapi élethez nem kellenek milliók, a csekkek kifizetése max 40-60 ezer forint.

Bejárónő? Hagyjál már..

Nekem nem létszükséglet az, hogy egy gazdag pasival legyek.

De nyugodtan áltasd csak magad a b..romságaiddal. A magadfajták már alapíthatnának itt egy rinya csoportot azzal a címmel, hogy Minden nőnek csak pénz kell, ne hazudjatok.

2019. febr. 22. 21:15
 15/35 anonim ***** válasza:
72%

Mert így van. A számítást az ember végzi.

32/f

2019. febr. 22. 21:18
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyet nem mondok, hogy nem számít a pénz. Pénzből élünk, szóval mivel én el tudom tartani magam nőként, egy felnőtt férfitől ugyanez elvárható. Nem eltartót keresek, amikor a pénzt figyelembe veszem, hanem valakit, akivel a közös kiadásokat KÖZÖSEN fizetni tudjuk. Akinek még ez is probléma, az menjen vissza a szüleihez és tartassa el magát velük.
2019. febr. 22. 21:19
 17/35 Agik válasza:
32%
A legtobb magyar nonek szamit a penz fiuk Ezt mint no irom. Keves magyar no keres jol es igenis szamit a penz. A ferfiakat szerintem Magyar o.-on elegge kihasznaljak a nok anyagilag, ha osszehasonlitom mas,Magyar o.-rol nyugatbbra levo orszaggal. Sok magyar no beszelgeteset hallotam, amig Magyar o-on eltem es meg en is mint no meglepodtem neha az anyagiassagon. Tehat fontos a penz es a ferfi pozicioja. Ezzel batran lehet hencegni sracok ! :) Ha valaki pedig tobbre vagyik egy parpacsolatban, akkor pedig csak elovigyazattal a pozicio es kulonbozo materialis dolgok hencegesevel
2019. febr. 22. 21:23
 18/35 anonim ***** válasza:
89%

Tényleg sokkal jobb lehet a nőnek, mert q7-ben ül, de nekem jaguárok jobban tetsznek.

Ez, amit leírtál, nem is elég.Kell két medence, meg legalább 3 ország tengerpartján valamilyen villa, ahova akármikor kiugorhatunk magángéppel.

2019. febr. 22. 21:35
 19/35 anonim ***** válasza:
95%
Élni és nem csak létezni nem pénz kérdése. Elmondani nem tudom neked, hogy csóró egyetemistaként mennyi tök random, hirtelen ötlettől vezérelt, szabad dolgot csináltam. Gondoltunk egyet, beültünk ismerősöm 15 éves Skodájába, lementünk a Balcsira az utolsó ezreseinkből hajnalban. Igazából sokkal inkább éreztem azt, hogy élek és nem csak létezem amikor rosszabb anyagi helyzetben éltem. Akkor nem érdekelt, hogy ha holnap nem megyek be melóba akkor kevesebbet keresek vagy elveszthetem az állásom. Vagy nem érdekelt, hogy a 300 ezer forintos autómat hogy teszem tönkre a kátyús utakon ha lemegyek a Tiszára a kátyús úton stb. Persze kevesebb kötöttségem is volt, de sokkal többször éreztem, hogy szabad vagyok amikor nem vetett fel a pénz. A mai napig igyekszem ilyen programokat csinálni. Mert ehhez egyébként nem kell pénz. Legjobb estéim a mai napig mikor gondolunk egyet és lemegyünk a Tisza partra sütögetni vagy kocsikázni a semmibe éjszaka. Ahhoz, hogy valóban érzésre is élj nem kell sok pénz.
2019. febr. 22. 21:37
 20/35 anonim ***** válasza:
57%
A kérdésben említett béna szöveggel csak a balekokat hülyítik további figyelem és erőforrás reményében. Már amelyiket lehet.
2019. febr. 22. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!