Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért mondjátok azt hogy nem számít a pénz?
Az hogy nem számít a pénz nagyon ritkán kerül elő itt. Az valóban "elhangzik" rendszeresen hogy nem kell gazdag pasi.
Egyrészt én pl nem vágyom luxus autóra/lakasra/nyaralásra. Sokkal jobban élvezem az olyan nyaralást ahol kirándulunk hülyülünk vagy ha ahhoz van kedvünk henyélünk egész nap. Mert ez az én világom. Egy átlag autó egy kertes ház megfelelő méretű udvarral és évi egy nagyobb nyaralással meg pár kisebb kiruccanással bőven boldog vagyok. Ez nem azt jelenti hogy vajas kenyéren szeretnék élni a hónap végén imadkozva hogy kitartson a fizetésem és ne haljak éhen. Csak egy erős átlagot hozni ahol van annyi pénz hogy kényelmesen éljen az ember de nem elég ahhoz hogy elkényelmesedjen.
Ennek több oka is van. Egyrészt nem szeretnék mindig azon merengni ki akarja a pénzem miatt a társaságom és ki kedvel komolyan. Másrészt nem szeretnék egy lenni a hoppon maradó kikent úri vénlányok közü. Harmadrészt nem akarok életképtelen elkényeztetett kiskirályfit /királylányt nevelni. Ez pedig szinte lehetetlen ha azt látja hogy az anyja minden gondja kimerül a műkörme állapotában amúgy meg a "szolgák" hada lesi minden nyűgjét.
Nem azt mondom hogy nincs normális gazdag srac/csaj a világon csak azt hogy a tapasztalataim szerint nem ez az átlag. Én nem vágyom többre mint amit én is hozok így nem kell attól félnem mi lesz ha a szőke herceg lelép amúgy se szeretem ha úgy érzem "pénzelnek" és nem kell lecserélnem a baráti társaságom a szőke herceg miatt. Ugyanis a pénz komoly kárt tehet az ember meglevő kapcsolataiban.
Én szeretek az átlaghoz tartozni és az átlag gondjaival megküzdeni persze azért teszek hogy az átlag felső határához kerüljek közelebb és ne a szegény réteghez. Viszont ezt önerőből teszem és pont ezt várom el a páromtól is. Biztos nem így éreznék ha szegény vagy gazdag családból jönnék de kvázi ezt tanultam ezt szoktam mondani meg és ezt szeretem.
"Luxusautó" -> a retro autók tetszenek
"Luxusszálloda" -> minek? Nem a szobában tölteném a nyaralást.
"Szép ruha" -> nem kell mindenhéten estélyit venni, köszi szépen
"Nagy ház" -> nem várnám el, hogy egyedül fizesse
"Bejárónő" -> Mi a francnak? XD
"Kertész" -> Mi a francnak? XD
Végszó: ostoba vagy.
Egyáltalán nem erről van szó. Nyilván fontos az, hogy a másiknak is legyen munkahelye, ki tudjuk fizetni a kiadásainkat, normális körülmények között fel tudjuk nevelni a gyerekeket, ne nélkülözzünk. Természetesen nem elhanyagolható dolgok. De ha adott két férfi nem fogom az egyiket választani mert van pénze.
Hagy fordítsam meg neked. Hiába nincs semmi anyagi gondom, hiába járkálok luxus autóval ha nem vagyok sem boldog sem szerelmes. Ha a párom bejárónőnek néz, vagy nem tisztel, vagy nem szeret, vagy nem bánik jól velem, vagy nem jó ember stb stb akkor hiába van pénz.
A szerelmet simán fent lehet tartani 50 évig is hogyha két ember tesz érte és minden nap dolgozik a kapcsolaton. Inkább ne járjunk luxus autóval, de ne hivatkozzon arra a párom 2 hónapig, hogy neeem most nem megyünk el randizni mert őt megviseli a munka. Inkább legyek én is az élete szerves része, és a kapcsolaton dolgozzon többet, mint hogy állandóan a pénzt hajtsa.
Én mondjuk egyedül is keresek annyit, hogy összegyűjtsem a pénzt egy drágább autóra (illetve már nincs rá szükségem, de az autómat magamnak vettem). Innestől kezdve nekem nincs arra szükségem, hogy valaki pénzeljen. Ha el akarok menni wellnessbe vagy kirándulni, vagy külföldre pár napra akkor elmegyek. Ha megtetszik egy ruha megveszem. Ehhez azért nem kell milliókat hazavinni, bőven elég egy átlagnál kicsit jobb kereset. Tehát nekem már egyszerűen nem szempont, hogy a férfi gazdag legyen.
Ahogy az sem mindegy, hogy miből van a pénze. Após anyós jól menő vállalkozásából köszönöm szépen de nem szeretnék luxusozgatni. Meg amúgy sem vágyom luxus életre egyáltalán. Soha nem gondoltam még egy luxusautóban ülő emberről sem, hogy de jó neki. Mert vagy lófszt nem tett érte csak alárakták (ebben az esetben emberszámba sem veszem), vagy pedig nem kevés vért izzadós munkája van mögötte.
Szóval egyrészt nem vágyom luxus életre, ahogy arra sem, hogy valaki pénzeljen, másrészt ezeket magamnak szeretném elérni. A szerelmet és a hosszan tartó jó párkapcsolatot pedig nem pénzzel lehet elérni, tehát ehhez nagyon nem kell gazdag pasi.
Nem mindenki szeretne luxusban élni.
Egy hétköznapi, nem számlatologatós színvonal már két keresetből azért kivitelezhető.
Szép ruhákat lehet venni használtan is, nagy házra, kertészre, bejárónőre meg sosem tartottam igényt.
Jól érzem magam a 3,5 szobás otthonunkban, autót pedig nem szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!