Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti melyik tipust választa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti melyik tipust választanátok szeretőnek ha muszáj?

Figyelt kérdés

1) kockás has, sportos test, helyes arc, de nem figyelmes, nem kedves, nem komunikativ

2) van rajta felesleg, nem helyes, ágyban nagyon jól bánik veletek, meg odaadó

2019. febr. 21. 19:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen, hogy "muszáj" szeretőt tartani. Ha épp nincs párom, akkor simán kibírom dugás nélkül, nem vagyok ösztönlény.

Egyébként a két verzió helyett inkább választanék egy másik nőt. :D

2019. febr. 21. 21:18
 12/27 A kérdező kommentje:

Jól van, ne ezen a muszáj szón lovagoljatok!

Akkor úgy értem átmenetileg. És tényleg nem fogjátok fel h nincs olyan h köztes. Jó tudom akkor nektek vibrátor lenne. De ne azok írjanak már akik kapcsolatban vannak, mert onnan könnyű okoskodni!

2019. febr. 21. 23:49
 13/27 anonim ***** válasza:

Szerintem attól függ, hogy éppen mit hiányol a nő a kapcsolatából. Ha egy jóképű, kisportolt pénzes pöccsel jön össze, aki egy nyálas gyökér és az évek alatt még inkább az lesz, annak imponálhat a kedvesség és kevésbé fog számítani nála a külső.

Ha viszont egy már a nászúton sem túl férfias pókhasú Mézga Gézával jöttek össze, aki az évek során még elhanyagoltabb lett a külső terén, akkor legyezni fogja a női hiúságukat (főleg a kor előrehaladtával), ha egy izmos testű fiatal friss husi jó keményen megdöngeti őket.

2019. febr. 21. 23:52
 14/27 anonim ***** válasza:
Mit értesz szeretői viszony alatt? Összejárunk dugni, azt’ jó napot? Vagy összebújva filmezünk szex után, jókat beszélgetünk és azt mondjuk, hogy „barátok” vagyunk „extrákkal”?
2019. febr. 22. 00:29
 15/27 A kérdező kommentje:
Jaj nincs ilyen h barátok extrákkal az ugyanaz a dugunk kategoria hiába szepititek!
2019. febr. 22. 01:29
 16/27 anonim ***** válasza:
1. A szex a vonzalomrol szol. Ha meg nem akar kielegiteni,raverek egyet :D
2019. febr. 22. 04:28
 17/27 anonim ***** válasza:
Ismét a 9-es válaszoló vagyok, és három éve vagyok egyedül. Inkább a vibri, mint egy olyan "szerető" aki nem vonz vagy nem törődik velem. Nem tudom, ezen mit nem értesz. Én teljes értékű nő vagyok akkor is, ha nincs pasi aki kezelgessen. És hidd el, vagyunk még egy páran így ezzel.
2019. febr. 22. 06:29
 18/27 anonim ***** válasza:
Ha szerető és csak szexre kell akkor az első pont megfelelő szeretonek.
2019. febr. 22. 06:45
 19/27 anonim ***** válasza:
2-es
2019. febr. 22. 09:45
 20/27 anonim ***** válasza:
#18: nem figyelmes, nem kommunikatív...ez megfelel szeretőnek? Nekem nem....
2019. febr. 22. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!