Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti melyik tipust választanátok szeretőnek ha muszáj?
1) kockás has, sportos test, helyes arc, de nem figyelmes, nem kedves, nem komunikativ
2) van rajta felesleg, nem helyes, ágyban nagyon jól bánik veletek, meg odaadó
Nincs ilyen, hogy "muszáj" szeretőt tartani. Ha épp nincs párom, akkor simán kibírom dugás nélkül, nem vagyok ösztönlény.
Egyébként a két verzió helyett inkább választanék egy másik nőt. :D
Jól van, ne ezen a muszáj szón lovagoljatok!
Akkor úgy értem átmenetileg. És tényleg nem fogjátok fel h nincs olyan h köztes. Jó tudom akkor nektek vibrátor lenne. De ne azok írjanak már akik kapcsolatban vannak, mert onnan könnyű okoskodni!
Szerintem attól függ, hogy éppen mit hiányol a nő a kapcsolatából. Ha egy jóképű, kisportolt pénzes pöccsel jön össze, aki egy nyálas gyökér és az évek alatt még inkább az lesz, annak imponálhat a kedvesség és kevésbé fog számítani nála a külső.
Ha viszont egy már a nászúton sem túl férfias pókhasú Mézga Gézával jöttek össze, aki az évek során még elhanyagoltabb lett a külső terén, akkor legyezni fogja a női hiúságukat (főleg a kor előrehaladtával), ha egy izmos testű fiatal friss husi jó keményen megdöngeti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!