Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nőt válasszam? Ti melyiket választanátok?
Az egyik egy elég buta gyár soron dolgozik de viszont nagyon csinos vékony szép teste van
A másik ezzel szemben eléggé el van hízva nem olyan csinos viszont nagyon okos orvos a foglalkozása
Amikor ilyen helyzet előtt állsz, akkor egyiket se. Olyannal szabad csak kapcsolatot létesíteni, akin nem kell gondolkozni.
Főleg, hogy felszínes barom vagy :-D mindenkinek számít a külső, de azért amit te kérdeztél most...az eléggé negatív.
Nem aszerint válasz párt az ember hogy mennyire okos, legalábbis én nem választanék így.
Ha külsőre tetszik és tényleg szeret (és persze nem proli minden megnyilvánulása) akkor őt. Elhízott nőkkel én nem igazán vagyok kibékülve úgyhogy ő kiesik.
Ezek kozul miert kell valasztani? Ez olyan, mintha az lenne a kerdes, hogy MTK vagy Ujpest meccsre mennel ki? Jezus, egyikre sem, akkor inkabb nem erdekel a foci.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!