Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jellemző az, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző az, hogyha valaki sokáig nem találja a párját, akkor később megfogja becsülni a partnerét és, ha boldogtalan volt a párja mellett életvidám lesz?

Figyelt kérdés
2019. febr. 18. 22:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt szerintem embere válogatja. Én például már képtelen lennék alkalmazkodni valakihez, így senkivel sem tudnék együtt élni. Következésképp kellően megbecsülni sem tudnám az adott nőt. Másnak meg lehet könnyen megy az átállás, elvégre nem vagyunk egyformák.
2019. febr. 19. 10:07
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Én régen hittem benne, hogy van ilyen, és adtam esélyt az exemnek. Hát... nem hiába az exem. Már nem hiszek ebben.
2019. febr. 19. 10:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom hogy ez egy baromság. Én is sokáig voltam egyedül, aztán végre találtam egy nőt, majd amikor vége lett rájöttem, hogy nem... Nem becsüli meg jobban az ember a kapcsolatát, én is ezt hangoztattam, hogy nem tudják az emberek milyen jó dolguk van, mert bármikor találnak társat csak rinyalnak. Pedig tényleg nem más embertől kell a boldogságot várni mert úgysem adja meg. Legalább is nem úgy ahogy azt elképzeljük. Sőt igazából én rájöttem hogy nekem nem való az egész, de legalább kipróbáltam tudom milyen, mitől jó és mitől rossz.
2019. febr. 19. 11:02
 14/15 anonim ***** válasza:

13-as:

Egyetértek,mint ha én írtam volna. Nekem sem való már a kapcsolat, ezért nem is eröltetem már tovább. :) F

2019. febr. 19. 18:41
 15/15 A kérdező kommentje:

Igen probléma az, hogy valaki mástól várja el a boldogságot csak én nem várom el. Mi emberek társaslények vagyunk és, ha olyannal vagyunk együtt akit szeretünk akkor automatikusan boldogabb az ember. Ezt nem kell elvárni! Sőt szerintem elvárasokat se kéne támasztani a másik felé akit szeretünk!

Hát nem könnyű találni valakit. Folyton azt tapasztalom hogy azoknak tetszek akik nekem nem tetszenek, akik tetszenének nem viszonozzák.

Sokszor úgy érzem mintha az itteni válaszolók más dimenzióban élnének, mert teljesen kicsafarják a valóságot.

2019. febr. 19. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!