Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Futár veletek is kikezd, csajok? Jellemző ez rájuk?

Figyelt kérdés

Van egy helyesebb, amelyik nagyon tolja az udvarlást, de gondolom, minden harmadik ajtónál ezt csinálhatja. Jól feltételezem, ugye?

Amúgy azt nem értem, hogy hogy akarná nyélbe ütni a dolgot, ha folyton rohan. :-))

Szóval csajok veletek is ezt csinálják a futárszolgálat futárai?

2018. dec. 18. 10:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Velem nem, de lehet h a te futárod ilyen csajozógép, és akkor velem is csinálná. De az is lehet, kajakra tetszel neki, ha bejön, viszonozd a flörtöt.
2018. dec. 18. 10:34
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Ugye fiúka vagy? Hehe, álmodozz csak.

Nem kezdenek ki senkivel a futárok, elvesztenék az állásukat. Korrektek mindig, és udvariasak, ennyi.

2018. dec. 18. 10:56
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem, utolsó, nő vagyok, és velem bizony kikezdett, többször is:személyes érdeklődés, itt még simán vettem barátságosságnak, mert sokat találkozunk, jön a melóhelyemre, ahol mindig én fogadom őt, de jött a többi is: bók, szexuális utalások egy idő után..Nem ordítottam le a haját, mert igaziból tetszik nekem, csak attól félek, mivel randira nem hívott - hogy mindenkivel ezt csinálja, és nem akarok beállni valami hárembe, sem nem bírnám, ha dobna egy szex után. Én az olyasmit nem bírom, túl érzékeny a lelkem. Ezért nem kiabáltam le a fejét, viszont tartózkodó maradtam vele, és tiszteletteljes.

De csak ezek az aggályaim, és azt képzeltem, hogy itt megerősítést kapok, hogy ahogy a buszsofórök, úgy a futárok is ilyen csajozógépek, és mindenfelé szórják a magot..

2018. dec. 18. 11:03
 4/13 anonim ***** válasza:

velem szimplán kedvesek, de én is az vagyok velük.

gondolom, a nevem (-né) visszatartja a normálisabbját a kezdeményezéstől.

2018. dec. 18. 11:53
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Ismerek egy GLS futárt aki nagy csajozos. Azt állítja van egy csomó kiéhezett 30 as anyuka akik megérnek neki egy patront !
2018. dec. 18. 11:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán rendelek az igaz, de sosem tapasztaltam még ilyet.
2018. dec. 18. 11:56
 7/13 A kérdező kommentje:
5-öst miért szavaztátok le, ő volt a leghasznosabb! :-))
2018. dec. 18. 12:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is nagyon udvariasak a futárok meg tisztelettudók.... Van egy fiatal srác úgy 30 körüli, GLS futár. Azt csinálja mindig hogy hosszasan bedudál, kinyitja a kocsi ajtaját, közben beszélget valakivel, ki se száll a kocsiból hanem odaadja a csomagot, elémtolja a digitális aláírót és köszönés nélkül elmegy.

Ezek a futárok amúgy csak játszani szoktak a nőkkel, incselkednek, csipkelődnek ha többször visznek egy helyre csomagot. Nem kell őket komolyan venni, valószínű hogy házasok meg van nőjük, de kell valamiféle kommunikáció amíg átadja a csomagot, főleg ha szeret arcoskodni a nőknek. Nyilván ő nem agyal azon, hogy most ezt lehet valaki arra veszi hogy akarna bármit is. Úgyhogy ne képzelj ebbe semmit.

2018. dec. 18. 13:16
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, igen, én is körülbelül így képzeltem a dolgot, ahogy írtad. Köszönöm.
2018. dec. 18. 13:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Sokan összekeverik a kedvességet az udvarlással. Én is el szoktam velük beszélgetni, talán kicsit még kedvesebb is vagyok velük mint az emberek többségével. Egyszerűen csak mert tudom, hogy mennyi bunkó tapló ember van, és hogy milyen jól eshet nekik, hogy valaki végre kedves velük. Ugyan ezt csinálom például kasszásokkal, postással stb. Szimpla kedvesség ez az ő részükről is szerintem.
2018. dec. 18. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!