Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Futár veletek is kikezd, csajok? Jellemző ez rájuk?

Figyelt kérdés

Van egy helyesebb, amelyik nagyon tolja az udvarlást, de gondolom, minden harmadik ajtónál ezt csinálhatja. Jól feltételezem, ugye?

Amúgy azt nem értem, hogy hogy akarná nyélbe ütni a dolgot, ha folyton rohan. :-))

Szóval csajok veletek is ezt csinálják a futárszolgálat futárai?

2018. dec. 18. 10:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A szimpla kedvességet zárjuk ki a szexuális tartalmak miatt.
2018. dec. 18. 15:07
 12/13 mikeXxX ***** válasza:
62%
Dolgoztam anno én is futárként és ismerkedtem is igen de én pl komoly kapcsolatot kerestem de mivel sokat dolgoztam ez jó is volt ismerkedésnek is . Amúgy meg nem minden sofőr vagy futár szemétláda ez általánosítás keményen ! 39f
2018. dec. 18. 16:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám elég gyakran érkezik futár, postás. Egyik sem kezd ki velem. Kedvesek, udvariasak, a péksütis futárral egy két perces beszélgetés szokott beleférni. A postásnak és a dpd futárnak is baromi feszes az időbeosztása, nem érnek rá flörtölni. De akkor tulajdonképpen én is kikezdek a vendégekkel. Pincér vagyok, és a törzsvendégeinkhez oda szoktam ülni beszélgetni. De az van, hogy így többet isznak, nagyobb a ceh, több a borravaló. Ugyanakkor van egy határ, amit senki nem lép át. Szerintem ha komolyat akarna a futárod, elhívna rendes randira. Így inkább csak szájhősnek tűnik.
2018. dec. 18. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!