Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan ciki bevallani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan ciki bevallani manapság, hogy valaki egyedülálló?

Figyelt kérdés
Férfiak és nők is nehezen vallják ezt be. Mintha szégyenletes lenne, hogy valakinek nincs párja, akár éveken keresztül is.
2019. febr. 17. 12:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ciki manapság bevallani ha valaki egyedülálló? Én még nem vettem észre...
2019. febr. 17. 14:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Nekem még 26 évesen senkim nem volt, de majd eljön az ideje. Felesleges ezzel "sietni". Meg azért most nem fogok akárkit felszedni, hogy a társadalom szemében "normálisnak" minősüljek...
2019. febr. 17. 15:18
 13/18 Rockarc ***** válasza:
56%

Az is egy bizonyitvany az emberrol. Egy fontos tarsadalmi celnak nem tud megfelelni, ezert erzi cikinek. Meg mindig a parkapcsolat a meno es ez addig is igy lesz, amig az emberiseg ki nem pusztul. Utana mar nem.

42F

2019. febr. 17. 16:34
 14/18 anonim ***** válasza:

"Mintha szégyenletes lenne, hogy valakinek nincs párja, akár éveken keresztül is."

Kinek mi köze hozzá hogy ÉN v adott esetben más hogy él ?

Van e párod v nincs ? Csak 1 okot mondj h miért válaszoljak erre ? Magánügy !

Biztos "meleg" a gyerek. Na és ha az.

1. Attól Ő már nem is Ember ?

2. Ismételten mi közöd hozzá ?

2019. febr. 17. 22:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Miért kéne szégyelni? Ha vállalod, akkor ezzel lehetõséged lehet kapcsolatokat is kialakítani, nem? Az cikibb, ha letagadod, így minden ellenkezõnemū elkerül téged azt gondolván, hogy van valakid....

Lehet hogy ez a valaki épp emiatt egyedülállóxD a kapcsolatok mégis csak azzal kezdõdnek, hogy közlöd, hogy szabad vagy, nemxD? F.ck logicxD

2019. febr. 21. 20:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is büszke vagyok rá és nincs is szükségem kapcsolatra. :) F
2019. febr. 21. 21:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyébként mindenki egyedül álló, a saját lábán, nem? :))

Neked ehhez segítség kell vagy inkább ülni szoktál, gyenge a lábad? :D

2019. febr. 21. 21:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Csak a férfiaknál ciki ! Azok között is csak azoknak akiknek még 1 x se volt csajuk!

Mert az azt jelenti életképtelenek , rosszabbak mint az átlag.

2019. febr. 22. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!