Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan ciki bevallani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan ciki bevallani manapság, hogy valaki egyedülálló?

Figyelt kérdés
Férfiak és nők is nehezen vallják ezt be. Mintha szégyenletes lenne, hogy valakinek nincs párja, akár éveken keresztül is.
2019. febr. 17. 12:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%

Nem ciki ez, csak ha sok évről van szó, akkor elkezdik furcsálni. Nekem is van ilyen ismerősöm, 36éves, 6éve nincs senkije. Pedig nincs vele semmi gond, semmi féle értelemben, de egyszerűen nem jött neki össze.

Furcsálom? Igen.

2019. febr. 17. 12:51
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Sose gondoltam, hogy ez ciki lenne. Én is az vagyok.
2019. febr. 17. 12:52
 3/18 anonim ***** válasza:
63%
Ez csak akkor ciki ha pl 24 évesen még egyáltalán nem volt kapcsolatod mint pl nekem is!
2019. febr. 17. 12:55
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, büszke vagyok rá :-)
2019. febr. 17. 12:55
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Nem ciki. Én is büszke vagyok rá. A metrón mindig el is szoktam vele dicsekedni a közelemben ülőknek.
2019. febr. 17. 13:02
 6/18 anonim ***** válasza:
Én csak azért nem mondom el, mert mindenkinek meg kell osztania velem, hogy milyen jó kapcsolatban lenni és, hogy van egy ismerősük, aki épp... Amúgy is, nem létezik, hogy jó ez így nekem. Na, értitek. :D
2019. febr. 17. 13:13
 7/18 anonim ***** válasza:
K.abbe Achillesz, akkor te találtál meg multkor...
2019. febr. 17. 13:14
 8/18 anonim ***** válasza:
14%
Nem gondolom cikinek. Régebben 20as éveimben talán annak gondoltam. De most hogy újra egyedül vagyok már nem. Főként azért is mert látom milyen a nők többsége, és nagyon ritka az aki szimpatikus. Nem az én hibám hogy egyszerűen életképtelen, beképzelt, mindenkinél mindent jobban tudó, gyerekes nőkkel van tele a világ, akkor miért én érezzem cikinek magam?!
2019. febr. 17. 13:15
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem érzem cikinek, főleg elnézve, hogy mennyi csalás, árverés van a boldognak látszó kapcsolatokban. Egyre kevesebb a kivétel.
2019. febr. 17. 13:47
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Sosem szégyelltem, ha egyedülálló voltam. Most is az vagyok, és ha kérdezik, megmondom őszintén. Az már más kérdés, hogy nem értik, miért.

N

2019. febr. 17. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!