Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy lannyal, latszolag minden oke, azt sugallja tetszek neki. Erre egyik pillanatrol a masikra letilt. Miert?
"Ezt pedig nem tudom elfogadni hgy az eddigi tapasztalatai alapjan valaki altalanositson."
Pedig ha mindig megharapnak, jobb ha futsz.
"Ezt pedig nem tudom elfogadni hgy az eddigi tapasztalatai alapjan valaki altalanositson."
Senki nem kötelez rá, hogy elfogadd. Attól még más úgy viselkedik, ahogy akar.
Meggondolta magát, vagy a pasija letiltott. xD Persze, hogy kiábrándító. De nézd a jó oldalát: legalább hamar kiderült, és nem húzta az agyad túl sokáig. Túl leszel rajta hamar, az ilyen viselkedésű ember nem is érdemli meg, hogy sokáig bánkódj.
Amúgy 10-es: és te írtad neki, hogy bocsi, most nem vagyok jó passzban, mert meghalt a mamám, ne írogass?
Nem mondom, hogy a nem válaszolás feljogosít bárkit a bunkózásra, csak az sem korrekt szerintem, ha napi szintű levelezés esetén a másik 3 napig nem ír vissza szó nélkül.
Valahogy en is ezt erzem, hgy egyre nehezkesebb az ismerkedes. Szinte mar kincs ha olyan emberrel talalkozik az ember aki kicsit is erdeklodo a masik irant.
Nem bankodok mert en is ugy gondolom, hgy ilyen emberrel jobb ha nem toltok tobb idot, viszont ha sorozatosan ilyenekbe bukkanok kicsit letori a kedvem az ismerkedestol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!