Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek valakivel. Szerintetek kamu?
Volt egyszer egy hasonló esetek, akkor egy Eliza nevű orosz nő írt rám emailben. Elmondása szerint a viszony.hu-n talált rám, holott nem is voltam regisztrálva.
Váltottunk pár levelet, aztán hirtelen eltűnt.
Fogalmam nincs, hogy juthatott el az email címem, elképzelhető, hogy valaki szóráozott velem, de annyi mindent írt magáról és direkt figyeltem, hogy lesz-e valamiben ellent mondás,de nem volt.
Azt gondolom, úgyis kiderül, a lényeg, hogy ne legyél vele túl bizalmas, amíg ki nem derül, ne adj meg magadról semmilyen adatot. Én még képet se küldtem és a várost de mondtam még, ahol lakom és milyen jól is tettem.
#2 köszönöm a részletes választ!
#3 Azt mondta hogy meglatogat. Ha kiderul hogy nem kamu, akkor en is. Most eppen hollandiaban élek.
Ovakodj ember, a szervkereskedok ilyen módszereket alkalmaznak. Igen, felbérelnek szegény nőket, hogy fűzzenek be külföldi embereket pont azért, hogyha elvisznek Kenyába, sose találják meg a tetemedet.
De az is lehet, hogy a Boko Haram emberei. Eszednel vagy? Maradj a fenekeden és zárd rövidre ezt, vagy úgy akarsz járni, mint a dán és norvég lány, akik Marokkóba mentek és atvagott torokkal, holtan ébredtek fel?
A megoldás ő jöjjön hozzád aztán "ne engedd vissza" ha szimpatikusok vagytok egymásnak.
Így megmarad a tetemed és a szerveid is és még egy kenyai barátnőd is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!