Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is kevés az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kevés az olyan férfi, aki tud helyesen írni és választékosan fogalmazni?

Figyelt kérdés

Amikor olyat ír, hogy "őrülők", az örülök "helyet".

Akkora felüdülést olyannal beszélni, aki nem csak minden szót helyesen ír le, de még olyan választékosan fogalmaz, hogy új szavakat is tanulok tőle :D

2019. febr. 15. 10:15
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
43%

#18 vagyok

Egyébként ezek a szleng írások (h,am,vki,)

Csak a fiatalabb korosztályt érínti és van akinek bejön,van akinek pedig nem.

2019. febr. 15. 12:23
 22/36 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem az okoskodó nyelvtannáci kreténekből van kevés.
2019. febr. 15. 13:21
 23/36 anonim ***** válasza:
18%
A kérdés női szellemi fölényt sejtet. Ezesetben hol van a nők hosszú sora a Nobel díjasok, mérnökök, feltalálók, tudósok, zeneszerzők, orvosok közül annak ellenére hogy a férfiak felét kvótákkal kiszoríttatták az egyetemeinkről?
2019. febr. 15. 13:52
 24/36 A kérdező kommentje:

Milyen kvótákkal te idióta? Azt hiszem te se sokat láttál "egyetemeinkből" belülről...

Az Úr is éppen jogász volt...

2019. febr. 15. 14:04
 25/36 anonim ***** válasza:
Ti értitek, hogy ő milyen kvótáról beszél? Jártál egyáltalán egyetemre? Biztos, hogy nem, különben nem beszélnél ilyen marhaságokat.
2019. febr. 15. 14:18
 26/36 anonim ***** válasza:
73%

"a férfiak felét kvótákkal kiszoríttatták az egyetemeinkről"

Mi a megboldogult fittyfenéről beszélsz? :D

2019. febr. 15. 15:07
 27/36 anonim ***** válasza:
69%

Ygen. Igy vann. 😁😁😁 Sarcasm off.

Nőben sem kevés az ilyen. Nagyon irritáló, nálam élből kuka az ilyen ember.

2019. febr. 15. 15:16
 28/36 anonim ***** válasza:

Hát én nemm tudom aszt megmondanni, hogy menyijen vanak ezek az enberrek a férfijak közöt. Én semm tudokk valammi hejessen irrni salynoss.

Viccet félretéve, én sem tudom, de szerintem mindkét nemben szép számmal vannak ilyen emberek. Ez talán genetikai adottság is, egyszerűen nem tudnak megtanulni helyesen írni. De azért javítani talán tudnának rajta valamit, ha nagyon akarnák szerintem.

2019. febr. 15. 16:16
 29/36 anonim ***** válasza:
Akik nem tudnak választékosan fogalmazni, sajnos olyanok is vannak bőven mindkét oldalon.
2019. febr. 15. 16:19
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Igényesség kérdése a szép fogalmazás és helyesírás, ami online felületeken és főleg a züllöttebb tinik körében nem igazán jellemző.

Ismerkedésnél nagyban meghatározza az illető komolyan vehetőségét az írástudománya.

Nekem valamilyen szinten tiszteletlenség is összecsapott üzenetet olvasni, mert abból rögtön az jön le, hogy kicsit sem vagyok számára érdekes, vagy fontos, különben olyan üzenetet küldene, amiből látszanak az erőfeszítései.

Online felületen az írásod alapján fognak megítélni. Ha az nem okés, akkor már eleve hátránnyal indulsz.

Én úgy vagyok vele, hogy mindent megcsinálok tökéletesen, ami a nevem alatt jelenik meg, így nem fognak nagyon félreismerni.

F

2019. febr. 15. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!