Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kevés az olyan férfi, aki tud helyesen írni és választékosan fogalmazni?
Amikor olyat ír, hogy "őrülők", az örülök "helyet".
Akkora felüdülést olyannal beszélni, aki nem csak minden szót helyesen ír le, de még olyan választékosan fogalmaz, hogy új szavakat is tanulok tőle :D
Ez nagyon baromság, hogy a fiatal lányoknak direkt nem kell helyesen írni, mert az jön be neki... Más miatt vagy sikertelen náluk, még az anyuka milfeknek megint más kell... Már bocs.
A fiatal lányok ugyanúgy díjazzák, ha helyesen és normálisan írsz... Sőt felettébb ritkaságba megy.
11.
Úgy értem mások a prioritások. Minden nő azt szeretné ha vele legalább egy szintű vagy tőle intelligensebb férfival lenne. De mások a prioritások. Ugyanaz a nő is 18 évesen kevésbé értékeli egy férfiban, hogy helyesen tud írni, mint 38 évesen. Mert egy idősebb nőnek sokkal többet jelent ez, mint egy fiatalabbnak. Az hogy mások a prioritások nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem fontos, hanem hogy vannak annál fontosabb dolgok is a vonzalom kialakulásában. És még egyszer mondom, nem vagyok sikertelen a fiatal lányoknál, csak máshogy kell velük viselkedni. De ezt még szerintem te is megérted akkor, hogy nem ugyanúgy kell ismerkedni egy 18 évessel, mint egy 38 évessel (még akkor sem ha ugyanarról az emberről lenne szó, csak húsz évvel később).
En is egy csomo helyrol megkapom, hogy vegre valaki, aki tud helyesen irni, es nem ketszavas valaszokban teljesedik ki. Ez alapjan en is azt gondolom, hogy bizony sokaknak kihivast jelent. Mondjuk ez netes tarskeresesnel igen durva lehet, de nem banom, ha a konkurencia ilyen. ;)
42F
14.
Ja hogy te nő vagy és magadból indulsz ki. Akkor bocs, de te csak a saját nézőpontod ismered, azt nem, hogy mit akarnak más nők.
Egy férfi aki már mondjuk 500 nővel ismerkedett és 20-szal sikeresen volt, az jobban tudja mit akarnak a nők általában, mint egyetlen nő.
Ugyanez igaz fordítva is, hogy egy nő aki már sok férfival ismerkedett és volt, jobban fogja tudni hogy általában mit akarnak a férfiak, mint egyetlen férfi.
Ja hogy te nő vagy és magadból indulsz ki. Akkor bocs, de te csak a saját nézőpontod ismered, azt nem, hogy mit akarnak más nők.
Nem, egy értelemesebb nőnek sem tetszik ez a "stílus", annyiban igazad lehet, hogy a fiatalasobb szógasználat, de azt is minimum helyesen és választékosan. És az, hogy választékosan ír valaki, nem megegyezim azzal, hi
Hogy odaböfög egy oldalt, bocsi... Bár nem tudom milyen igénytelen fiatal lányokkal kommunikálhattál eddig, jobb nem belegondolni 🤣 Hány éves vagy?
A másik, hogy szerintetek gázak ezek a rövidítések?
Szerintem - sztem
Amúgy - am
Hogy - h
Már senki se ír így, pedig én használom, ha kevés a karakterszám, vagy hasonlók.
Én szakmunkás vagyok,de szoktam figyelni a helyesírásra mèg akkor is,hogyha a párommal váltok üzenetet azt mondta régebben,hogy nem is tetszik neki ha a férfi nem ír helyesen,a főnököm sokszor mellettem kérdezi az adott szavakat,hogy hogyan kell leírni jól és ő is mérnök,van aki nem tanúlta meg általánosba ez van...
23f
Nekem is herótom van attól, hogyha valaki nem tud helyesen írni.
Ahogy észrevettem a fiatal lányoknak teljesen mindegy, hogy ki hogyan ír, mivel többségük az iskolában sem figyel amikor tanítják az elváló igekötőt.
Aztán van, hogy megtalálnak a csaj barátok, és elküldi screenshotba, amit a pasijával beszélt, és fogom a fejem, hogy úristen, most komolyan, még egy világi farok is a srác a viselkedéséből kiindulva, de még a helyesírása is gyatra. De hát ez kell a nők nagy részének. :(
Utolsó ott a pont... :D
Egyébként ezt tényleg általánosban tanultuk, szóval erre nem igazán mentség, hogy szakmunkás vagy mérnök valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!