Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért vannak kiakadva azon, hogy nem szorulok rájuk anyagilag és soha nem is fogok?
Miközben az interneten azon megy a hiszti, hogy a nőket csak a pénz érdekli.
Én megdolgozok a saját bevételemért, olyan diplomám lesz, amivel a legrosszabb esetben is, a legkisebb energiabefektetés mellett is többet fogok keresni, mint az ország 90%. Ezenkívül rengeteg tervem van és ambiciózus vagyok, úgyhogy meg fogom valósítani azokat.
Nincs olyan forgatókönyv, ahol rászorulnék más pénzére. A férfiak az életemben, emiatt, mindig vissza akartak húzni, akadályozni próbálták a tanulmányaimat.
Nem vagyok kiakadva rajta, igazából nem is érdekel. Mindenesetre egy diploma sem biztosíték arra, amit írtál.
Üdv: valaki, aki többet keres, mint az ország 95%-a.
Szerintem a femináci stílusoddal van a gond.
Engem nem érdekelne, ha nem kéne a pénzem, de ha ezt az "Eltartom magam kanok nélkül, mert én vagyok a DIPLOMÁS, milliókat kereső NŐ!!!" dumát letolnád, akkor onnantól max. szexkapcsolatra kellenél.
Gondoltam, hogy valami informatikai munka, azok általában jól keresnek, kár, hogy engem ez annyira nem vonz.
Köszi a választ és bocsánat az offért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!