Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is gondolt már arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is gondolt már arra, hogy újra kellene indítani az ismerkedés rovatot itt a gyakorin?

Figyelt kérdés
2019. febr. 14. 14:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam erre. Mi értelme lenne, min változtatna?
2019. febr. 14. 16:35
 22/28 A kérdező kommentje:
Lehetőségek nyilnának meg.
2019. febr. 14. 16:57
 23/28 anonim ***** válasza:
ma 15:42 Mit kell megadni? Meg van a lehetőség. Rá írsz privebe, természetesen normális hangnemben. Szingli, szeretne kapcsolatot, az el fog veled beszélgetni. Jól alakul, lesz belőle kapcsolat. Aki bármi okból nem akar kapcsolatot. Az pár tőmondattal leépít. Akiket felsoroltam, kapcsolatot, csak szexet, vagy csak pénzért, minddel találkoztam itt, nem egyel, nem kettővel.
2019. febr. 14. 17:00
 24/28 anonim ***** válasza:

Rám írtak már nők kedvesen ismerkedési szándékkal. Nem örültem neki és közöltem hogy nem szeretnék ismerkedni, mégis erőszakosan képet linkelt magáról 2 nő is. Az egyik 47 éves mamis kinézetű, a másik 30 valamennyi nem előnyös külsejű. Úgyhogy ilyen élmény után én már nem igen hiszem hogy van itt az oldalon nekem tetsző nő.

Bár ha írna egy 30-as szép nő akkor elgondolkodnék és lehet belemennék komolyabb dolgokba is.

2019. febr. 14. 17:48
 25/28 anonim ***** válasza:
40%

Talán igen, de ahhoz egy biztonságos szűrőt kellene kialakítani, hogy:

A, valóban értelmes emberek legyenek benne, és a trollok, kekeckedők, és társai hamar repülnének, valamint;

B, a szűrőnek olyannak kellene lennie, ami valóban csak a 18 év fölöttieket engedi a rovat használatára.

2019. febr. 14. 20:23
 26/28 anonim ***** válasza:

Minek? Mi változna?

Ok, az igaz hogy még mindig itt a legnagyobb a nők válaszadási rátája, társkeresőkkel szemben.

De a következő a tapasztalatom itt:

Legtöbb esetben az zajlik, hogy akár én írok rá a hölgyre, akár ő ír rám, a beszélgetés pár (olyan 5-6) levélváltás után az ő részükről megszakad. Holott semmi olyat nem írok amitől menekülni kellene...

Ha valakivel mégis eljutunk akár facebook elérhetőség cseréig, napi csetelésig, akár telefonálásig. Igaz ilyen csak 2 volt, mondva csinált okokkal mégis jön a lerázás.

Például az egyik esetben az indok ő nem akar távkapcsolatot, (külsőleg, belsőleg bejöttünk egymásnak) aztán később mégis távkapcsolata lesz valaki mással...

2019. febr. 15. 01:11
 27/28 anonim ***** válasza:
Fénykép egy anonim oldalra? Egyre jobb. Vannak direkt társkereső oldalak ,nem értem, miért jó ez nektek itt...
2019. febr. 15. 08:35
 28/28 anonim ***** válasza:
Nekem is magas, hogy kérdés-válaszos fórumon minek akarnak ismerkedni. normal esetben még privát üzenet funkció se kéne hogy legyen mert kiba nem erre való az oldal.
2019. febr. 15. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!