Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is gondolt már arra, hogy újra kellene indítani az ismerkedés rovatot itt a gyakorin?
Rám írtak már nők kedvesen ismerkedési szándékkal. Nem örültem neki és közöltem hogy nem szeretnék ismerkedni, mégis erőszakosan képet linkelt magáról 2 nő is. Az egyik 47 éves mamis kinézetű, a másik 30 valamennyi nem előnyös külsejű. Úgyhogy ilyen élmény után én már nem igen hiszem hogy van itt az oldalon nekem tetsző nő.
Bár ha írna egy 30-as szép nő akkor elgondolkodnék és lehet belemennék komolyabb dolgokba is.
Talán igen, de ahhoz egy biztonságos szűrőt kellene kialakítani, hogy:
A, valóban értelmes emberek legyenek benne, és a trollok, kekeckedők, és társai hamar repülnének, valamint;
B, a szűrőnek olyannak kellene lennie, ami valóban csak a 18 év fölöttieket engedi a rovat használatára.
Minek? Mi változna?
Ok, az igaz hogy még mindig itt a legnagyobb a nők válaszadási rátája, társkeresőkkel szemben.
De a következő a tapasztalatom itt:
Legtöbb esetben az zajlik, hogy akár én írok rá a hölgyre, akár ő ír rám, a beszélgetés pár (olyan 5-6) levélváltás után az ő részükről megszakad. Holott semmi olyat nem írok amitől menekülni kellene...
Ha valakivel mégis eljutunk akár facebook elérhetőség cseréig, napi csetelésig, akár telefonálásig. Igaz ilyen csak 2 volt, mondva csinált okokkal mégis jön a lerázás.
Például az egyik esetben az indok ő nem akar távkapcsolatot, (külsőleg, belsőleg bejöttünk egymásnak) aztán később mégis távkapcsolata lesz valaki mással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!