Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is gondolt már arra, hogy újra kellene indítani az ismerkedés rovatot itt a gyakorin?
Figyelt kérdés
2019. febr. 14. 14:32
11/28 A kérdező kommentje:
9-es, de mégis sokan próbáltak itt annak idején ismerkedni, mert gondolom nem volt egyértelmű a kategória, rovat címe. Ez a szó szerintem egyértelműen ezt a szándékot sugallja, de lehet hogy annak idején tényleg nem ennek szánták, hanem lehet, hogy ennek a mostani "társkeresési problémák" rovatnak volt az elődje. De függetlenül attól, hogy mi volt régen és minek szánták, én egy kimondottan ismerkedős rovatra gondoltam ugyanezen az "ismerkedés" néven, ami régen volt, tehát ahogyan akkor hívták.
2019. febr. 14. 15:11
12/28 A kérdező kommentje:
10-es, igen volt, csak lehet, hogy nem annak szánták.
2019. febr. 14. 15:12
13/28 Diavolino44 válasza:
Szerintem nem.
Ha bárki kiírja a válasza végén ,h “L”az amúgy is kap 10-20 privatot. Meg ha a válasza annyi volt, hogy “igen”.
Így felesleges egy olyan rovatot indítani ahol csak fiúk vannak, hisz aki értelmes privatot irt azok amugyis elkezdetek beszélgetni.
14/28 A kérdező kommentje:
Lehetnének fiúk meg lányok is vegyesen, korhatár nélkül.
2019. febr. 14. 15:35
15/28 anonim válasza:
Azt tartom értelmetlennek, hogy tiltva van.
Aki ismerkedni akar, itt is tud simán. Ahol mind két nem jelen van, ott értelmetlen tiltani.
Érdekes, mert priviben meg már azt irkálunk egymásnak, amit akarunk. Vagy is, itt is simán kitudtam alakítani kapcsolatot. Megtalálhatók, elérhetők, akik komolyat akarnak, azok is akik csak szexet és olyanok is vannak, akik pénzért. Attól, hogy nem hangoztatják, itt vannak és meg is lehet őket találni.
16/28 anonim válasza:
Inkább azt kellene hogy itt is legyen profiloldal és a hozzászólásnál látszódna mindenkinek a képe, persze csak aki vállalná, nem kéne kötelezővé tenni.
17/28 A kérdező kommentje:
15: így van, meg kéne adni a lehetőséget az embereknek. És egyébként hogyan, hol lehet megtalálni azokat, akik nem hangoztatják a szándékaikat?
2019. febr. 14. 15:42
18/28 A kérdező kommentje:
16: ez sem rossz ötlet.
2019. febr. 14. 15:43
19/28 A kérdező kommentje:
Egy kis rugalmassággal el lehetne valamit érni.
2019. febr. 14. 15:45
20/28 anonim válasza:
Emailben lehet érdeklődni az oldal üzemeltetőitől hogy a képes újítás beleférne e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!