Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok titeket egyáltalán nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket egyáltalán nem mozgat meg a netes ismerkedés?

Figyelt kérdés

Legtöbb esetben teljes érdektelenséget tapasztalok.

28F

2019. febr. 11. 19:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Semmilyen ismerkedés nem mozgat meg, a nők és férfiak nem tudnak kilépni a szerepeikből így sosem lesz összhang közöttük, ezért a rengeteg sikertelen kapcsolat.
2019. febr. 11. 19:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a netes ismerkedések zátonyra futottak, élőben, társaságban jött be.
2019. febr. 11. 19:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Neten ismertem meg páromat. 6 éve együtt vagyunk.
2019. febr. 11. 19:39
 4/13 anonim ***** válasza:
Eltaláltad, nem mozgat meg.
2019. febr. 11. 19:39
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
Engem nem. Cikinek is érzem pluszban.
2019. febr. 11. 19:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem mozgat meg egyaltalan semmilyen szinten.
2019. febr. 11. 19:43
 7/13 anonim ***** válasza:
Engem sem. Élőben jobban szeretek ismerkedni és bár engem nem zavar, ha mások neten ismerkednek én is egy picit gáznak tartom, nem tudom miért, de kicsit talán kétségbeesett feeling.
2019. febr. 11. 20:37
 8/13 anonim ***** válasza:

Kétségbeesett feeling. :D Ciki. :D

21.század van. Az internet is egy lehetőség az ismerkedésre. Interneten elkezdődik, majd személyesen folytatódik.

2019. febr. 11. 20:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne ciki, ha személyesen folytatódna. De a céltalan csetelés már fáraszt. Így is egész nap a gép előtt ülök a munkám miatt, nem akarom még a szabadidőmet is ott tölteni. Persze, beszélgessünk, ismerjük meg egymást valamennyi, de arra pár hét is elég, utána azért már jó lenne látni a másikat élőben. Erre viszont nem sokan vállalkoznak, vagy a sok meló, vagy az exbarátnő, akit nem tud elfelejteni, mindig van valami kifogás. És akkor ezek még az értelmes beszélgetőpartnerek, a sok "d.gunk?" levélre vissza se írok.
2019. febr. 11. 21:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Baranya/Somogyból vannak itt lányok? 21f
2019. febr. 11. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!