Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakatparty, rapidrandi stb. Működnek? Talált már valaki párt?
Nem résztvevőként, csak látogatóként voltam egy ilyenen. Lakat party volt. Haverjaim regisztráltak, én csak értük mentem kocsival a végére. Elvileg ez egy olyan dolog, hogy kb azonos számú pasi és nő ismerkednek, keresik a lakatot a kulcshoz, tomboláznak stb. Nekem egy olyan bénázó erőltetett vergődésnek tűnt az egész. Engem nem annyira győzött meg.
De aki volt már ilyenen, ő mindezt milyennek látja? Esetleg vannak-e hosszútávon is funkcionális párkapcsolatok, amik ilyennel kezdődtek?
Szerintem nagyon gáz :D talán a szellemi fogyatékosok csinálják ezt, akik egyébként nem tudnának párt szerezni, mert megszólalni sem bírnak. Így legalább "kényszerből" (tehát ha passzol a lakat) szóba áll velük egy más nemű :D
Óriási 🤣🤣
Egyszer voltam ilyenen. A 10. "Szabad?" után már eléggé idegesítő tud lenni a dolog...
A jó benne, hogy sok egyedülálló elmegy, és így tudod, nem vaktában lősz, mert mindenki szabad, ráadásul mindenkinek azonos a célja.
Nekem nem jött be, de nem biztos, hogy másnak sem. Engem ugyanis sokan jelöltek, de ugyanúgy, mint amikor utcán vagy bárhol megszólítanak, ha felmerül, hogy vidéki vagyok, akkor már "úúúúú...", meg "jaaaaj", meg "oda kéne mennem randizni?", meg hasonlók jönnek, finnyogva.
Bp-ieknek simán megérheti.
Mi voltunk hasonlón vagy 10 éve a barátnőimmel, mert valamelyik akkor menő filmben láttuk, rákerestünk a neten és találtunk is egyet. 18-19évesek voltunk, elmentünk.. kongott a hely az ürességtől, pár középkorú ronda fazon és egykét nő lézengett a diszkószerű helyen a falak mellett, senki sem táncolt, nagyon ciki volt, egyből ki is fordultunk. Nehezen tudom elképzelni, hogy az elmúlt 10 évben magasabb lett a színvonal..
Aki párt keres, az inkább zsúfolt helyeken próbálkozzon, vagy tanfolyamokon, de a legjobb az utca. Fél pillanat az egész és sosem látod többet, ha kikosaraz a csaj.
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat.
Nekem, ahogy láttam, annyira mesterkéltnek és vergődésnek hatott az egész. Sőt, odáig is elmegyek, hogy elmondjam, hogy nekem az eddigi komoly kapcsolataim mindegyike kivétel nélkül látszólag "véletlen" és spontán alakult. Úgy sosem, hogy "na akkor elmegyek becsajozni" legyen ez akár utca, diszkó, klub, bár, házibuli vagy bármi. Akarással - nekem - sosem működött.
"Aki párt keres, az inkább zsúfolt helyeken próbálkozzon, vagy tanfolyamokon, de a legjobb az utca. Fél pillanat az egész és sosem látod többet, ha kikosaraz a csaj."
Vagy igen. De meg az is a baj az utcával, hogy egy kínos helyzet, bármilyen dumával is indítasz. Nagyon rutinosnak kell lenni ahhoz, hogy ne legyen kínos egy ilyen szitu, mivel semmi közös nincs bennetek, nincs közös ismerős, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!