Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt hogy ha egy férfinek van pénze akkor a nők oda vannak érte?
Szerintem nem ezen múlik, hanem inkább a szereteten.
Nekem pl van autóm, igaz hogy nem egy 10 milliós. Viszonylag jól keresem, van spórolt pénzem, de még sincs barátnőm... de végül is honnan tudnák ez?
Ismerek olyan férfit akinek alig van pénze még is van barátnője. Szóval szerintem nem ezen múlik, de miért gondolják sokan azt hogy ezen múlik?
22f
Mert ez ilyen blikkes sztereotípia. Ami nem a teljes valóságot fedi. Nyilván ha egy pasi jól keres, sok érzelmileg gyenge nőnemű hozzá csapódik.
Az a nő, aki el akar érni valamit az életben, azt nem fogja ez meghatni.
De pasiban is nem egyel találkoztam aki pénzes nőt keres, mert nem akar dolgozni.
A rest ember szerintem mindkét nemnél baromi unszimpatikus. És ez nem nembeli kérdés. Inkább jellembeli.
Van egy bizonyos %, aki penzert kapar, ebbol indul a sztereotipia, hogy csak love kell. Meg farokmeret, meg magassag stbstb. Vannak helyi trollok, amikor vegigertek a soron, akkor ujra es ujra felteszik ugyanazokat a kerdeseket, mintha akkora tomeg allna a hulyeseguk mogott.
A noknek is pont annyi elvarasuk van a masik fele, mint a ferfiaknak, hogy el tudja tartani magat. Ha ezt a beugro szintet teljesited, akkor onnantol kezdve egyeb tulajdonsagok jobban erdeklik oket.
42F
Bár kíváncsi lennék, ha annyira nem számít, akkor vajon a szegények és az extra szegények ugyanolyan eséllyel indulnak, mint a századik autóját megvásároló "megveszlek kilóra" fazon?
Hmmmm...
Bár azt mondják a liberálisok, hogy mindenki azonos eséllyel indul, bár ez elég vicces elképzelés. Egyenlő eséllyel indulna az életben a miniszter elsőszülöttje, mint egy zsákfalu szélén tizediknek született gyerek akinek az apja börtönben...
Hmmmm...
A viskókban inkább csak állatias szex van meg úgymond "szenvedély" ami az elmaradottabb rétegek sajátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!