Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig mindenkinek tetszettem, aki nekem tetszett, akkor az csak szerencse?
Teljesen átlagos külsejű lány vagyok.
Mégis aki eddig tetszett (legyen 15 srác 15-25 éves korom között, aki komolyan tetszett, és legyen még 15, aki csak neten, utcán, futólag), annak mind tetszettem én is.
Akkor ez csak annyit jelent, hogy szerencsés vagyok, de a külsőmről nem mondd el semmit?
Ha csak a külsődre érted a tetszést akkor elsővel kell egyetértenem. A férfiak ilyen téren egyszerűbbek, ha egy lány viszonylag csinos, ad magára, simán eltudnak képzelni velünk pár alkalmat.
Én is talán két alkalmat tudok felidézni amikor nem tetszettem a másiknak, az egyik meleg volt, a másiknak tetszettem de csak szexet akart volna és nem akart bekavarni a barátságunkba.
Szerintem szerencsés vagy.
Nekem sok férfi udvarol, de egyik sem az esetem. Akik meg nekem tetszenek, azok rám se bagóznak. Vagy ha mégis, akkor túl félénkek ahhoz hogy kezdeményezzenek nálam, viszont ilyen téren én is félénk vagyok, szóval sosem lesz kapcsolatom olyan emberrel, akivel szívesen lennék.
Én talán annyiban vagyok szerencsés, hogy jól bírom az egyedüllétet :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!