Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kell még várni arra, hogy a robotnők elterjedjenek itt az országban is? Sokáig tart még az ínség?
Figyelt kérdés
2019. febr. 9. 08:53
2/27 anonim válasza:
Hiába a nagy intelligenciája, mindig is csak egy szextárgy marad (női, férfi babák). Remélem.
Jah, azt nem tudom melyik féle robotra gondolsz....társalkodóra, vagy szexuálisan kielégítőre... :D
3/27 anonim válasza:
Sajnos előbb utóbb ez lesz a világ sorsa, szexrobotok és robotcsaládtagok. A natgeon szokott menni dokumentumfilm ilyenről, szokták ismételgetni. Már vannak emberi kinézetű robotok, de érzésekre nem képesek. Kb 50 évet kell még várni ezekre, eleinte csak munkára fogják őket használni gyárakban. Elég beteg ötlet, de ezt hozza magával a technikai fejlődés.
4/27 A kérdező kommentje:
Hát, nem értek ehhez a témához, a kettő egyben lenne a legjobb. Mindenképpen legyen szexuálisan kielégítő, de azért néma se legyen.
2019. febr. 9. 09:14
5/27 A kérdező kommentje:
3-as, értem. Robotok már régóta vannak gyárakban, csak itt mi nyilván nem azokról, hanem az emberi kinézetűekről beszélünk.
2019. febr. 9. 09:19
6/27 anonim válasza:
jezusom...kit tudna szexelni egy robttal?? en inkabb szex nelkul halnek meg..
beteg vilagban elkunk...
7/27 anonim válasza:
Emberi kinézetű robotok lesznek a gyárakban is, meg adminisztrációs munkakörökben, mert azzal gyorsabban lehet intézni az ügyeket, ezt már be is mutatták az említett filmben, de azt hozzá tették hogy nem lesz olyan a robot, mint egy ember. Az emberi agyműködést nem tudják átadni a legfejlettebb technológiával sem a robotoknak.
8/27 anonim válasza:
Arra tartunk. Itt is egyre több válaszban olvasom nőktől, jobb a segédeszköz és a saját keze.
Én, személy szerint nem várom a robotokat ezen a téren, nagyon maradi vagyok. Csak és kizárólag az élő nőre szavazok.
10/27 A kérdező kommentje:
Igen, a világ lassan, de biztosan változóban van, aztán ki hogy reagál erre.
6-os, szerintem gondold át azt a sorodat, hogy "inkább szex nélkül halok meg"
Én inkább már a robot mellett döntenék. De hát nem vagyunk egyformák.
2019. febr. 9. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!