Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/17 anonim válasza:
Nekem a ruszki lányok tetszenek. Szerintem ott szép lányok vannak.
N
2/17 A kérdező kommentje:
A belső tulajdonságokat is kéretik figyelembe venni ennél a kérdésnél!
2018. szept. 9. 13:13
3/17 anonim válasza:
Én inkább a kevert etnikumokra szavaznék, mint egy konkrét ország megjelölésére. Legyen benne változatosság gazdagon, hogy ahogy a férfiak, úgy Darwin is örömét lelje a sztoriban.
Ebből a gondolatmenetből kiindulva, első körben a metropoliszokra gondolnék, mint London, New York, Paris.
4/17 anonim válasza:
Kinek mi a legjobb. A cselédlelkű, aki mindent eltűr? Vagy a karakán nő, aki kiáll másokért. Kinek az egyik a legjobb nő, kinek a másik.
5/17 anonim válasza:
4:
Bas sza meg, te biztos egy nő vagy hogy ezt a hülyeséget írtad.
---
Kérdező: Dél-Kelet Ázsiát mondják (Thaiföld, Vietnam, Fülöp-szigetek, stb.) és esetleg Dél-Amerikát és Oroszországot, ahol manapság a legnőiesebb nők élnek, de még civilizált országokban. (Szóval Afrika és iszlám országok kilőve, úgy mondom ezt.)
6/17 anonim válasza:
Csúnya ukrán nőt még nem láttam.
7/17 anonim válasza:
Amerikaba,tapasztalat,itt floridaba olyan sok jo no van,hogy azt se tudom merre forduljak,viszont nem art zac efron testunek lenni,mert ha nem vagy 1,90 magas es kigyurt helyes,rad se neznek
8/17 anonim válasza:
Csehek
Vékonyak magasak, rendkívük kedvesek. Ez általános. Ott éltem.
10/17 anonim válasza:
2. Majdnem írtam, hogy magyarország, de mivel azt írtad, belső tulajdonságok is, na úgy az utolsó helyeken kullogunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!