Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak kimondottan érett gondolkodású társkereső helyek az országban?
Tarskeresore csak az obizalomhianyos emberek jarnak fel.
Vagy a megeogzott kettoseletuek.
Ismerkedj mashol.
Én is utálom, amikor egy csaj rám ír egy társkeresőn, hogy csak a fidesz. Szerintem egymáshoz valóak vagyunk.
Nekem az életcélom, hogy leszopjam orbánt, ha csatlakozol hozzám, akkor megállíthatatlanok leszünk!
Pont erről beszéltem, ti is ugyanolyan éretlenek vagytok.
"Egy érett, értelmes ember mindig kritikus a mindenkori hatalommal szemben"
Amikor a hatalom mindent jól csinál, nem kéne kritizálni...
Fogalmam sincs. Engem egyáltalán nem érdekel a politika, inkább koncentrálok az életre, a mostra/jelenre az élet "apró" de annál fontosabb örömeire amit a legtöbb ember nem vesz észre és tudja értékelni vagy hálás lenni neki.
Panaszkodni persze néha szoktam de az csak amolyan "felszínes" viselkedés, mivel nehéz úgy beszélgetni valakivel aki felszínes és érdeklik az ilyesfajta dolgok hogy nem tudsz válaszolni/hozzászólni. Egyébként én próbálkoztam a tinderen de hát az a legnagyobb felszínes társkereső szóval azt nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!