Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak kimondottan érett gondolkodású társkereső helyek az országban?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ahova nem ilyen liberális kormánykritikus sírós fiúk járnak, hanem értelmes, érett gondolkodásúak. Én is ilyen nő vagyok, ezért szeretnék magamhoz hasonló férfit találni.
2018. aug. 13. 13:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"Akkor nem kéne ja, de most mindent szarul csinál. Ami jó, az is csak EU direktíva."

Ment a lepontozás mert te is éretlen vagy. Jó lenne, ha férfiak is válaszolnának végre..........

2018. aug. 13. 17:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Most aztán jól megadtad neki! Most biztos tanulni fog...
2018. aug. 13. 19:57
 13/18 anonim ***** válasza:

"érett gondolkodású ... HELYEK"

LOL

Elképzelem, ahogy egy üres helyiséggel tartalmasan elbeszélgetsz :DDDDD

2018. aug. 13. 20:58
 14/18 A kérdező kommentje:
Utolsò làtszik h libsi vagy. Ha egy hely pörgős, akkor az nàlad azt jelenti, h pörög a hely? Ha egy vidám helyről van szò, akkor az a te olvasatodban egy sokat nevető hely?
2018. aug. 13. 21:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Az van, hogy mindkét oldalon birkák ülnek, és vadul bégetnek egymásra. Szánalmas. És vannak még olyan birkák, akik távolabbról figyelik emezeket, és a fejüket csóválják (az vagyok én). Birkák vagyunk. Ez van. Fogadjuk el.
2018. aug. 14. 01:17
 16/18 anonim ***** válasza:
ugyan már kérdező látszik h neked aztán semmi sem jó.Tele van a liberális oldal igazi ízig vérig erős fiatal szabadságharcossal.Akik nem félnek kimenni tüntetni az utcára készek a forradalomra is akár...persze csak ha jó az idő..és időbe haza érnek,h feltöltsék büszkén a fotókat az fbre h mindenki lássa h micsoda forradalomban vett részt ebben a szörnyű diktatúrában.
2018. aug. 16. 17:01
 17/18 anonim ***** válasza:
Veled az a baj, hogy minden ízig-vérig fanatikus emberhez hasonlóan, meg vagy győzödve, hogy a te gondolkodásod az egyetlen normális és aki nem osztja az amúgy szélsőséges nézeteidet, az egyszerűen bolond/hülye.
2018. aug. 17. 12:45
 18/18 A kérdező kommentje:
17-es ment a lepontozàs mert nem tudsz vàlaszolni csak mocskolòdni.
2018. aug. 18. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!