Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok hogy megy a társkeresőzés?
Miután tök jó a randi be sem lépnék az oldalra....
Ezek szerint ő nem téged keresett ezért még nézelődik...
F35
Nem társkeresőzök. A hagyományos (élő) ismerkedést szeretem. Persze nem zárkózok el mástól sem (pl. innen. GYIK-ről is volt barátnőm).
De egyébként a hagyományos ismerkedés híve vagyok. Ha meglátok egy nőt, aki megtetszik, akkor kezdeményezek nála. A netes társkereső tehát nem az én műfajom
29/F
Nekem jól ment. 2 héttel a regisztrációm után írtam 5 nekem tetsző (képek,profil alapján)lánynak, és ebből 3 válaszolt is. Így ismertem meg a feleségemet. 2-3 levélváltás után a többitől elköszöntem, és csak ő maradt, mert ő érdekelt. 18 napig beszélgettünk így, közben randira is hívtam, aztán találkoztunk.
Én 1. randi után, ami nagyon jól sikerült, le is töröltem magam, egyértelmű volt számomra, hogy innentől mi együtt vagyunk. Ő elég sokat csalódott, korábban volt pasi aki pár randin eljátszotta neki a minden remek volt sztorit, aztán elérhetetlen lett, meg ilyenek, és ezért várni akart ezzel, (hogy ne kelljen újra regisztrálnia, ha velem is így járna), de nem használta az oldalt. Hamar rájött, hogy én más vagyok, mint a többi tróger akiket kifogott. A 2. randi után törölte magát. 8 év telt el, azóta is boldogan együtt, 6.5 éve házasokként:)
Az elejétől komolyan vettem, mert különben semmi értelme az egésznek. Gyökér meg nem vagyok, hogy más embereket hülyítsek. Számomra ez az ismerkedési mód tetszett, jó volt, kényelmes volt, és be is jött. 29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!