Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Öszintén, lehet az ilyen pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öszintén, lehet az ilyen pasi megfelelö társ?

Figyelt kérdés

Az , aki mar ketszer elvalt , elsö felesege elhagyta 3 gyerek utan , masodik is úgy döntött hogy inkabb egyedul 50 evesen mint ezzel a pasival ( van egy huszoneves fia azzal is)

Szerintem egy nö nem mond le egy pasiról olyan könnyen , ha az a pasi valami barmilyen csekély dolgot tud legalabb nyújtani

Arra tippelek hogy egy ilyen pasi biztos magánakvaló , lehet zsugori , vagy nem kepes penzt teremteni a családjának

Melyik nö enged ki a kezeböl egy ferfit , es inkabb marad egyedul , közös gyerek ellenére is ?

Szerintem az ilyen pasi hibás , nem képes egyuttélésre

2019. febr. 8. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

Gyanusan az exemre hasonlit ez a sztori?!

Csak aztan kiderult nem a 3gyerekes feleség lépett le hanem ő csalta meg és másik nőhöz költözött. Aztán nalam ugyanez...folyton csajozott, kidobtam.

"Engem minden nő elhagyott" = egy nő sem tud elviselni hosszú távon. Ez tényleg igy van.

2019. febr. 8. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Jajj, ez a női kombináció... Arra esetleg nem gondolt senki, hogy változott a világ és akire nem volt olyan hatással a régi értékrend az 50 éves ide vagy oda, de megnéz egy Szex és New York évadot, elmegy a kolléganőivel a Morrisonsba és miután rámozdult 4-5 20-30 éves pasi egyből azt hiszi, hogy ő jobbat érdemel.

Mindennek két oldala van.

Meg mi ez a "lehet zsugori , vagy nem kepes penzt teremteni a családjának"? Ezt mégis hogyan kellene érteni?

Te talán mosol, főzöl, takarítasz, gyereket szülsz és forró puncival várod otthon mindezek után a munkában megfáradt URADAT? Mert ha azt elvárod, hogy egy férfi tartson el, akkor a másik oldalát is viseld el. És ez alapján válassz férfit.

Ha meg nem, akkor tegyél bele mindent fele arányban a kapcsolatba és utána van bármilyen erkölcsi alapod ugrálni.

Jogaid bármilyenek lehetnek, mindig az diktál, aki a pénzt adja. Ez nem szexizmus meg nőelnyomás, ha fordítva lenne és egy vagyonos nő tartana ki egy nincstelen férfit, akkor ott a nő diktálna.

2019. febr. 9. 02:27
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
A te problémád: az agysejtjeid és az életéveid száma megegyezik 42.
2019. febr. 9. 03:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Exemnek is van pár gyereke 3 különböző nőtől.Igaz én ezek alapján nem vonok le következtetést,de tény és való hogy meg volt annak az oka,ami miatt egyikkel se maradt együtt,és ez pedig a természete,amit gondolom egyik se tudott hosszú távon elviselni,mint ahogy én se,meg majd a következő nő se.
2019. febr. 9. 03:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Neked nem lesz jó, hogy a személyes ATM-ed legyen, mert fizet mindenfele gyerektartást, téged meg nem fog pénzelni. Ahogy a többiek se.

42 évesen sokkal könnyebb munkát találni, mint eltartót.

2019. febr. 9. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!