Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öszintén, lehet az ilyen pasi megfelelö társ?
Az , aki mar ketszer elvalt , elsö felesege elhagyta 3 gyerek utan , masodik is úgy döntött hogy inkabb egyedul 50 evesen mint ezzel a pasival ( van egy huszoneves fia azzal is)
Szerintem egy nö nem mond le egy pasiról olyan könnyen , ha az a pasi valami barmilyen csekély dolgot tud legalabb nyújtani
Arra tippelek hogy egy ilyen pasi biztos magánakvaló , lehet zsugori , vagy nem kepes penzt teremteni a családjának
Melyik nö enged ki a kezeböl egy ferfit , es inkabb marad egyedul , közös gyerek ellenére is ?
Szerintem az ilyen pasi hibás , nem képes egyuttélésre
Gyanusan az exemre hasonlit ez a sztori?!
Csak aztan kiderult nem a 3gyerekes feleség lépett le hanem ő csalta meg és másik nőhöz költözött. Aztán nalam ugyanez...folyton csajozott, kidobtam.
"Engem minden nő elhagyott" = egy nő sem tud elviselni hosszú távon. Ez tényleg igy van.
Jajj, ez a női kombináció... Arra esetleg nem gondolt senki, hogy változott a világ és akire nem volt olyan hatással a régi értékrend az 50 éves ide vagy oda, de megnéz egy Szex és New York évadot, elmegy a kolléganőivel a Morrisonsba és miután rámozdult 4-5 20-30 éves pasi egyből azt hiszi, hogy ő jobbat érdemel.
Mindennek két oldala van.
Meg mi ez a "lehet zsugori , vagy nem kepes penzt teremteni a családjának"? Ezt mégis hogyan kellene érteni?
Te talán mosol, főzöl, takarítasz, gyereket szülsz és forró puncival várod otthon mindezek után a munkában megfáradt URADAT? Mert ha azt elvárod, hogy egy férfi tartson el, akkor a másik oldalát is viseld el. És ez alapján válassz férfit.
Ha meg nem, akkor tegyél bele mindent fele arányban a kapcsolatba és utána van bármilyen erkölcsi alapod ugrálni.
Jogaid bármilyenek lehetnek, mindig az diktál, aki a pénzt adja. Ez nem szexizmus meg nőelnyomás, ha fordítva lenne és egy vagyonos nő tartana ki egy nincstelen férfit, akkor ott a nő diktálna.
Neked nem lesz jó, hogy a személyes ATM-ed legyen, mert fizet mindenfele gyerektartást, téged meg nem fog pénzelni. Ahogy a többiek se.
42 évesen sokkal könnyebb munkát találni, mint eltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!