Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Észre vettétek, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észre vettétek, hogy a férfiak azt gondolják ha egy nő eléri a 30-at akkor már jó nekik egy pocakos, kezében sörösüveget tartó pasi?

Figyelt kérdés

30 után valóban nem számít, ha a pasi elengedi magát?

Valóban eligénytelenednek ,megalkudnak a nők?

Én a környezetemben azt látom, hogy akinek nem tetszik a megereszkedett pocakos,sört vedelő pasi az 30 felett sem jön össze ilyen típusú férfival.Illetve lehet jó a környezetem,megválogatom a barátaimat de láthatóan azonos értékeket képviselő párok alakulnak ki,nincs igazi eltérés sem külsőben ,sem anyagiakban közöttük.

Ki, hogy látja ezt?

2018. szept. 13. 11:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%

Eleve azt hiszik, hogy minden nő 30 éves korig szingli marad, aztán kétségbeesetten gyereket akar.

Holott a legtöbb 30 éves korig párra lel, férjhez megy, gyereke születik, és pont magasról tojik arra, hogy a 30+ szingli pasik mit gondolnak róla.

A kor előrehaladtàval egyre kevesebb az egyedülàlló, mindkét nemből.

2018. szept. 13. 11:29
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Ez nagy hülyeség. Nem A Férfiak gondolják így, hanem az itt lévő lúzerek.
2018. szept. 13. 11:29
 3/20 anonim ***** válasza:
80%

Ezen én is mindig jót nevetek, azt hiszik páran, hogy 30 után vonzó lesz a kopaszodás, a sörhas, a lustaság, stb (NEM mindenki ilyen, de azért ezek eléggé jellemző tünetek a férfiaknál bizonyos kor fölött... persze vannak, akik jól tartják magukat, de szerintem ők nem azok, akik 30 éves korukig rinyálnak, és akkor elkezdik a csodát várni)

Valamivel kell nyugtatni magukat, no.

2018. szept. 13. 11:35
 4/20 Bétó apó ***** válasza:
24%
Nem gondolják a férfiak, hanem igenis tudják, hogy sörhassal is van keresnivalójuk az egyre elkeseredettebben párt kereső nők körében. Azt nem állítom, hogy a nőknek elég egy ilyen pasi, vagy hogy ilyenre vágynának, csakhogy másmilyen férfit legtöbbször harminc fölött már nem találnak. Azok az átlag csajok, akik átlépik a harmadik X-et, sokszor kénytelenek sörözős, pocakos férfival összeállni, ha családot szeretnének. Ez sokszor a legjobb nőkre is igaz, mert hogy a jó pasik ekkorra vagy elkeltek már, vagy csak szexet akarnak a nőktől. Ilyen a párkeresés farkastörvénye...
2018. szept. 13. 11:46
 5/20 anonim ***** válasza:
77%

Mondja ezt egy Béta... :))

Nem tudom, ki hogy van vele, de még 50 felett sem érem be pocakos, sörösdobozt szorongató egyeddel. És nem fogok szűzen maradni az tuti. :)

2018. szept. 13. 11:57
 6/20 anonim ***** válasza:
Elnézést, egy Bétóóó... :))
2018. szept. 13. 11:59
 7/20 anonim ***** válasza:

35 vagyok,nincs gyerekem es 45-50 eves kor alatt nem is akarok. Sportolok ,torodok magammal es csak 25 alatti vekony magas sportolo fium van .

N

2018. szept. 13. 11:59
 8/20 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
81%
Dehogy érik be a nők 30 fölött. A léc mindig iszonyatos magasságokban van a nőknél, legyen szó egy 21 éves fiatal lányról, vagy akár egy 46 éves érett nőről.
2018. szept. 13. 12:16
 9/20 anonim ***** válasza:
82%

Azokat a kérdéseket ugyanaz a pár ember teszi fel folyamatosan.

Mondjuk a magyar macsó mentalitásban sajnos még mindig él a "férfinak elég egy fokkal szebbnek lenni az ördögnél". Nekem is mondta már azt tényleg kövér 160 kilós férfi, hogy ő nem járna ilyen telt lánnyal, 38-40-es ruhaméretem volt.

Modell barátnőmnek meg a pocakos exe gyakran hajtogatta a nehogy elhízz mantrát.

Itthon, ha egy férfi igényesebb, szeret öltözködni, odafigyel magára azt leb-zizzák vagy fanyalognak rajta az igénytelenebb férfiak, nők. Igen nők is táplálják ezt, hányszor hallani, hogy a nők egymás alkatát szidják, mustrálják, aztán hatalmas sörhassal rendelkező férjüknek meg főznek ezerrel. Nőktől is gyakran olvasom, hogy mit ugrál harminc-negyven felett az a nő és hasonlók.

Tipikus példa: nőrokonom folyamatosan példálózik, hogy xs ruhákat hord, beszól az én külsőmre, mutogatja fotókon a férjét, mekkora szép ember. Akkora körülbelül, mint Ogli G. Bemutatom neki a barátomat, aki vékony, sportol. Négyszemközt meg vihog. "A te barátod milyen kis kölyök, reggelire megeszi bárki". Amíg ilyen sok nő mentalitása is, addig mit várunk?

2018. szept. 13. 12:50
 10/20 anonim ***** válasza:
88%
Valamit ki kell találniuk, amivel magukat áltatják, úgy, hogy közben nem ők akarnak fejlődni, hanem a másikat degradálni. Tipikus gyenge emberek mentalitása ez. Kb., mint a 25 felett elértéktelenedik a nő, az a nő, akinek gyereke van, már senkinek sem kell, és hasonló hülyeségek.
2018. szept. 13. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!