Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észre vettétek, hogy a férfiak azt gondolják ha egy nő eléri a 30-at akkor már jó nekik egy pocakos, kezében sörösüveget tartó pasi?
30 után valóban nem számít, ha a pasi elengedi magát?
Valóban eligénytelenednek ,megalkudnak a nők?
Én a környezetemben azt látom, hogy akinek nem tetszik a megereszkedett pocakos,sört vedelő pasi az 30 felett sem jön össze ilyen típusú férfival.Illetve lehet jó a környezetem,megválogatom a barátaimat de láthatóan azonos értékeket képviselő párok alakulnak ki,nincs igazi eltérés sem külsőben ,sem anyagiakban közöttük.
Ki, hogy látja ezt?
Eleve azt hiszik, hogy minden nő 30 éves korig szingli marad, aztán kétségbeesetten gyereket akar.
Holott a legtöbb 30 éves korig párra lel, férjhez megy, gyereke születik, és pont magasról tojik arra, hogy a 30+ szingli pasik mit gondolnak róla.
A kor előrehaladtàval egyre kevesebb az egyedülàlló, mindkét nemből.
Ezen én is mindig jót nevetek, azt hiszik páran, hogy 30 után vonzó lesz a kopaszodás, a sörhas, a lustaság, stb (NEM mindenki ilyen, de azért ezek eléggé jellemző tünetek a férfiaknál bizonyos kor fölött... persze vannak, akik jól tartják magukat, de szerintem ők nem azok, akik 30 éves korukig rinyálnak, és akkor elkezdik a csodát várni)
Valamivel kell nyugtatni magukat, no.
Mondja ezt egy Béta... :))
Nem tudom, ki hogy van vele, de még 50 felett sem érem be pocakos, sörösdobozt szorongató egyeddel. És nem fogok szűzen maradni az tuti. :)
35 vagyok,nincs gyerekem es 45-50 eves kor alatt nem is akarok. Sportolok ,torodok magammal es csak 25 alatti vekony magas sportolo fium van .
N
Azokat a kérdéseket ugyanaz a pár ember teszi fel folyamatosan.
Mondjuk a magyar macsó mentalitásban sajnos még mindig él a "férfinak elég egy fokkal szebbnek lenni az ördögnél". Nekem is mondta már azt tényleg kövér 160 kilós férfi, hogy ő nem járna ilyen telt lánnyal, 38-40-es ruhaméretem volt.
Modell barátnőmnek meg a pocakos exe gyakran hajtogatta a nehogy elhízz mantrát.
Itthon, ha egy férfi igényesebb, szeret öltözködni, odafigyel magára azt leb-zizzák vagy fanyalognak rajta az igénytelenebb férfiak, nők. Igen nők is táplálják ezt, hányszor hallani, hogy a nők egymás alkatát szidják, mustrálják, aztán hatalmas sörhassal rendelkező férjüknek meg főznek ezerrel. Nőktől is gyakran olvasom, hogy mit ugrál harminc-negyven felett az a nő és hasonlók.
Tipikus példa: nőrokonom folyamatosan példálózik, hogy xs ruhákat hord, beszól az én külsőmre, mutogatja fotókon a férjét, mekkora szép ember. Akkora körülbelül, mint Ogli G. Bemutatom neki a barátomat, aki vékony, sportol. Négyszemközt meg vihog. "A te barátod milyen kis kölyök, reggelire megeszi bárki". Amíg ilyen sok nő mentalitása is, addig mit várunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!