Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észre vettétek, hogy a férfiak azt gondolják ha egy nő eléri a 30-at akkor már jó nekik egy pocakos, kezében sörösüveget tartó pasi?
30 után valóban nem számít, ha a pasi elengedi magát?
Valóban eligénytelenednek ,megalkudnak a nők?
Én a környezetemben azt látom, hogy akinek nem tetszik a megereszkedett pocakos,sört vedelő pasi az 30 felett sem jön össze ilyen típusú férfival.Illetve lehet jó a környezetem,megválogatom a barátaimat de láthatóan azonos értékeket képviselő párok alakulnak ki,nincs igazi eltérés sem külsőben ,sem anyagiakban közöttük.
Ki, hogy látja ezt?
#1 az ugye megvan, hogy Magyarországon rohamosan csökken a párkapcsolatok, házasságok száma? Tehát az állításod, miszerint a legtöbb 30 éves párra lel ennyi idős koráig, fals.
Ha az illető nem sörhasú hájas focinéző, akkor meg az ellenkező előjelű fikázódás megy, olyankor vézna, egyszálbél kocka. Van sapka-nincs sapka.
Nem tudom, hogy 30-on túl mik a nők elvárásai.
Az biztos, hogy egy 30-as nő már leértékelt aru. Miért járjak 30-assal, ha van huszonéves is?
Az ugye megvan, hogy az utóbbi években újra egyre többen házasodnak?
"Magyarországon a házasságkötések száma 2010-ig csökkenő tendenciát mutatott: az 1970-es években átlagosan még 97 ezer házasságot kötöttek évente, ám ez a szám az 1980-as években 73 ezerre, az 1990-es években 53 ezerre, az ezredfordulót követő évtizedben pedig 43 ezerre esett vissza. A 2010-es év jelentette az elmúlt évtizedek mélypontját, amikor egy év leforgása alatt mindössze 35 520 pár járult anyakönyvvezető elé. Azóta évről évre emelkedett a házasságkötések száma. A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb, előzetes adatai szerint 2016. január-november között 48 920 házasságot kötöttek. Ez a szám a decemberi adatok nélkül is több volt, mint ahányan 2015-ben házasságra léptek, és a számokból úgy tűnik, hogy az elmúlt húsz évet tekintve 2016-ban házasodtak a legtöbben."
(Forrás: KSH - [link]
Na és ez:
2018-ban a 15 évnél idősebb népesség:
35,1% hajadon, nőtlen
41,9% házas
10,8% özvegy
12,2% elvált
(Forrás: [link]
Simán több a házas, mint a hajadon/nőtlen.
Az meg fura, hogy szerinted csak a dagadt sörhuszár, meg a vézna kocka létezik.
#14 a KSH hiteltelen szar. Tehát ha az ország egyik felének megy a hasa, a másiknak szorulása van, akkor a KSH szerint az ország emésztése pont megfelelő...
Bocsika, én jobban hiszek a népszámlálási adatokon alapuló gazdaságföldrajzi elemzésnek, aszerint pedig rohamosan csökken a párkapcsolatok, házasságok száma. A 41,9% reális, azt persze nem közölték le, hogy 2012-ben bőven 50% felett volt ugyanez a szám. A hajadonok/nőtlenek száma pedig nem érte el a 25%-ot.
Nem szerintem létezik csak a dagadt kocsmatöltelék meg a vézna kocka, hanem a nők szerint.
"Tehát ha az ország egyik felének megy a hasa, a másiknak szorulása van, akkor a KSH szerint az ország emésztése pont megfelelő..."
Miről beszélsz? :D Ennyi házasságkötés volt, PONT.
Értem én igazából a hasmenés-szorulásos metaforát, csak ide éppen nem illik. Az országban kötött házasságoknak fix száma van, nem ilyen vita tárgya. Bizonyos kérdésekben persze torzíthat a statisztika (pl "xy összeg az átlagbér, az egész jó fizu, szóval nem értem akkor miért panaszkodnak sokan hogy keveset keresnek" és hasonló okosságok), de itt nincs mit torzítani. Azt mondod, kevesebb lett a házasságkötés, ez pedig nem igaz.
"azt persze nem közölték le, hogy 2012-ben bőven 50% felett volt ugyanez a szám"
Ha megnyitottad volna a linket, látnád, hogy 2004 óta nem volt 50% felett. 2012-ben pl 44,1%, ami az én matektudásom alapján nincs bőven 50 felett, de még csak kicsivel sincs felette.
"A hajadonok/nőtlenek száma pedig nem érte el a 25%-ot."
Ugyanebben az évben hajadonok/nőtlenek 32,9%, ami meg szerintem eléri és meg is haladja a 25%-ot.
:D
#16, arra reflektáltam, hogy a KSH-statisztika elnagyolt és hiteltelen, mert nem konkrét számadatok alapján dolgozik. A népszámlálási adatok szerint meg folyamatosan csökken a párkapcsolatok és a házasságkötések száma.
Ja, egyébként vedd hozzá a szakítások, válások számát is, csak hogy lássuk, mennyire is maradnak tartósak ezek a kapcsolatok :) Lesz ám szájtátás rendesen...
A 2012-es adatokat is ilyen összehasonlítás alapján végeztem. Anno 51,4% volt, ha jól emlékszem, a hajadonok,nőtlenek százalékos aránya pedig 22,5% volt.
Akárhogy is nézem, az az állítás, hogy 30 éves korára a legtöbb ember megtalálja a párját, az messze nem igaz.
Több ember él párkapcsolatban mint egyedül, ez egészen biztos. Nagyon sokan vannak akik nem házasodnak meg, élettársi kapcsolat sincs bejegyezve,mert nem tulajdonítanak ennek nagyobb jelentőséget.
Ami az eredeti kérdést illeti, nagyon sok nővel dolgozom egy helyen és sokat szoktam velük beszélgetni, tanácsot adni. A kérdés talán ott sántít, hogy ez nem 30 éves korban jön elő, hanem 35-40 között. Akinek addig nem sikerült megtalálnia az igazit az őrülten nekikezd társkeresőzni és a sok negatív tapasztalat hatására idővel enged az igényeiből, a külsőségek másodlagosak lesznek, egy megbízható, kiszámítható férjet keres akivel van esélye együtt felnevelnie a közös gyereküket.
Azt azért kihangsúlyoznám, hogy egy adott szint alá nem mennek, annyira nem megalkuvók, pontosan tudják mik azok a tulajdonságok maik szükségesek ahhoz, hogy valakivel együtt tudjanak élni. Arról lehet vitatkozni, hogy vajon ezek szerelemre épülő kapcsolatok-e? Úgy gondolom, hogy minden kapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet és megbecsülés, ha ez adott akkor működhet a dolog, még akkor is ha szerelem csak nyomokba fedezhető fel a kapcsolatban.
Végezetül még annyit, hogy ami számomra furcsa, hogy sokkal inkább elfogadóak egy elvált férfivel mint egy tapasztalatlan férfivel, nem akarnak szenvedni, tanitgatni senkit, ilyen korban már elvárják, hogy ne a részletekkel kelljen bajlódni.
Én csak azt látom, hogy olyannal vannak együtt évek óta, és főleg a közel a 40-hez meg kicsit felette lévők, akik sörhasúak, túlsúlyosak, izomtalanok szinte tartásuk sincs.....de ez tökéletes nekik....
Ugyanis azaz igénytelen f**asz biztos, hogy nem fogja őt megcsalni....és mindig mellette marad.
A szenvedély és a szeretet az meg nem számít...
35 éves koromtól 3 évig voltam egyedül...nem értem be akárkivel.Jött is akire vártam.
Hülyeség amit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!