Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasikat zavarja, ha egy nő ruhatára kicsit egyszerű, nem stílusos?
Figyelt kérdés
Pl farmerek, pólók, egyszerűbb trikók, farmerkabi, sportcipő.... Nekem ilyen... nem tudom ez férfiként nem taszító?2019. febr. 8. 17:38
11/23 anonim válasza:
En altalaban farmerban, poloban meg bakkancsban jarkalok megis egy csomoan megfordulnak utannam. Szerintem nem maga a ruha a lenyeg, hanem, hogy jol erezd magad benne, legyen egy stilusod es onmagad legyel, mert ez hat pozitivan a kisugarzasodra is
12/23 anonim válasza:
Mi az a plázacicás öltözködés? Az ilyen Kardashian-féle hányingerkeltően közönséges stíl?
13/23 anonim válasza:
Nőként mindegy mit csinálsz, akkor is lesz rád vevő, de én mint férfi azt szeretném ha a nők nőiesen, a férfiak férfiasan öltözködnének, amit te írsz így elég férfiasan hangzik, de linkelj valami képet. Hogy nem-e taszító? Csak annyira, mint nektek egy szoknyás férfi, persze tudom, hogy a férfiaknak mindenféle nő tetszenie kell és ezért le leszek pontozva, de ez az igazság.
14/23 anonim válasza:
#13-as, neked az a fogalom, hogy androgün, nem létezik? Csak nőies meg férfias?
15/23 anonim válasza:
14-es nekem a nők tetszenek, nem a nemtelenek.
16/23 anonim válasza:
#15, egyáltalán nem ez volt a kérdésem. A preferenciáid meg egyáltalán nem érdekelnek, nincs semmi közöm hozzájuk.
17/23 anonim válasza:
Ismerem a fogalmat, a kérdezőt viszont az érdekli, hogy a férfiakat zavarja-e, a férfiak nagyrésze meg nőies nőt szeretne, nem androgünt, aki ki meri fejezni a nőiességét az öltözködésével (persze ízlésesen) is, ettől még nem lesz rib#anc.
18/23 anonim válasza:
Várjatok, a korosztály is számít.
Egy fiatal nő persze, hogy vonzó bakancsban-kockásingben is, de egy negyvenes már elég mulatságos ha mindig abban mutatkozik, hacsak nem favágó.
20/23 anonim válasza:
De itt mindennap kiderül, hogy már a harmincas nő sem kell senkinek, nemhogy a negyvenes. Akkor nem mindegy, mi van rajtuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!