Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebben az esetben is furcsa,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben is furcsa, hogy még nem volt barátnőm?

Figyelt kérdés

Sokak szerint ha valakinek 20 éves kor felett nem volt barátnője akkor ott valami nem stimmel az illetővel. Vagy a személyiségével vagy a külsejével. Persze, lehet, hogy pusztán szerencséje nem volt, de ez ritkább.

Az én esetemben azért nem volt mert akikkel összejöhettem volna azok nekem nem jöttek be, és akik nekem tetszenek azoknál meg én nem kezdeményezek mert nem látok sok esélyt arra, hogy sikerüljön, így inkább meg sem próbálom. Annak tudatában, hogy mégis akadnak mindig olyanok akiknek bejövök akkor is rám lehet sütni, hogy kicsit lúzer vagyok, már majdnem 22 évesen?

2019. febr. 8. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Ez ma a 3.ilyen kérdés.A legrosszabb,hogy rágörcsöltél a tèmára.Kit érdekel,hogy volt-e kapcsolatod vagy nem és hogy miért? Senkit.A te életed.Úgy èled,ahogy akarod.Ha egy nő majd érdeklődik irántad komolyabban,őt se fogja érdekelni.Állj a sarkadra,ne magyaràzkodj. 28/N
2019. febr. 8. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

"én nem kezdeményezek mert nem látok sok esélyt arra, hogy sikerüljön, így inkább meg sem próbálom"

Ez tipikus vesztes felfogás. Szóval a válasz igen.

2019. febr. 8. 15:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, láttam, hogy volt ma már ilyen kérdés ezért is vetődött fel bennem az én szemszögemből. Van akinek nem lett volna rá lehetősége, az picivel másabb helyzet mint az enyém.
2019. febr. 8. 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

és mi lesz 10 évvel 20 évvel később?

Ha így folytatod ugyanúgy magyarázod a szegénységi bizonyítványod. Nőtlenül..

Hogy speciel neked miért nincsen nőd azt neked kell tudni..

Nehéz az embernek változtatni önfejleszteni felelősséget vállalni magabiztosságot építeni..

2019. febr. 8. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jól teszed, csak így tovább. :) F
2019. febr. 8. 16:46
 6/8 anonim ***** válasza:
8%
A nők elvárják, hogy legyél férfi állat, nem fogják neked elnézni, hogy nem jöttél össze olyannal aki nem tetszett neked annyira, csak ha azért nem mert mással igen. Ezt csak a nők tehetik meg, hogy azzal jöjjenek össze akivel akarnak, a férfiaknak azzal kell aki jut, ez a felfogásuk, aki nem húz meg senkit az a szemükben lúzer.
2019. febr. 8. 16:52
 7/8 anonim ***** válasza:
27%
Ugyan ez vagyok én is csak én már majdnem 21
2019. febr. 8. 17:06
 8/8 anonim ***** válasza:
JesszusxD ritka esetekről beszélsz, amit meg leírsz az a legtipikusabb szöveg, amit szinte minden szingli előadxD röhej.
2019. febr. 12. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!