Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzek rá ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Van egy nő akinek a szeretője voltam hónapokkal ezelőtt, rossz volt már a kapcsolata a barátjával,es egy hónapja szakítani kezdtek. Hogy kérdezzem meg h most köztünk mi van,meg még a szeretője voltam figyelmes volt velem,most h szakítottak nincs már felém az a figyelme,beszélünk de eltűnt valami,kevesebbet sőt alig találkozunk, de írunk egymásnak még. Szeretném tudni mi van köztük jelenleg. Vagy inkább hagyjam kiforrni majd?2018. nov. 15. 06:49
1/1 anonim válasza:
Szerintem ezt a nőt úgy hagyd, ahogy van.
Nem akar tőled semmit, csak szeretőnek kellettél, de párnak nem.
Te se járnál jól egy olyannal, aki mellett állandóan azt néznéd, hogy kivel fog megcsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!