Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "szépek a szemeid", "jó apa lennél" stb. minden esetben baráti megjegyzések egy nőtől?
A múltkor tettem fel ezt a kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Azóta történt egy s más, és szeretnék további ötleteket, meglátásokat kérni. Személyesen is elköszöntem a kolléganőtől, beszélgetés közben hirtelen a nyakamba borult, viszonylag hosszabb ideig simogattuk egymás hátát, és elkezdett sírni, én töröltem le a könnyeit. Mondta, hogy nagyon fogok hiányozni, többször is simogatta a felkaromat, miközben a szemembe nézett, és mondogatta, hogy vigyázzak magamra. Közölte, hogy még ad majd egy másik ajándékot is, és amikor kiderült, hogy én is megyek egy szakmai rendezvényre, ahol egy másik kollégánk is fellép, akkor a kolléganőm kijelentette, hogy megkéri őt, hogy vigye el, és nevetve hozzátette, hogy a másik srác úgyis tudni fogja, hogy nem miatta viteti el magát, mert amikor megtudta, hogy a másik illető is részt vesz ezen az eseményen, akkor még nem mondta neki, hogy ő is elmenne. És amikor megkérdezte, hogy mit hozzon, mondtam neki, hogy sütit, és megígérte, hogy vagy hoz, vagy ha nem tud eljönni, akkor küld. Többször is majdnem elpityeredett, aztán a vége felé mondta, hogy szépek a szemeim, és hogy minden megvan bennem, ami kell, jó apa lenne belőlem. Erre nem tudtam mit reagálni, nem mondhattam el neki, hogy vonzódom hozzá. Nem tudok mit kezdeni ezzel az egésszel, fogalmam sincs, hogy az ő részéről mit tételezzek fel. Valamiféle kötődést biztosan érez irántam, csak annyira zavaros számomra ez az egész, nem igazán értek az ilyesmihez, és úgy csak még bonyolultabb a helyzet, hogy ő nem független. Nem tudom, mit láthatok bele a szituációba, és mit nem, teljesen tanácstalan vagyok, ezért is örülnék, ha valaki tudna mondani valami értelmeset.
Nyilván nem dicsérem meg a szemét egy olyan embernek, aki nem tetszik.
Miért agyalod túl?
Tetszel neki.
Alapesetben azt mondanám, hogy párkapcsolatot akar veled.
No de jelenleg ő mással van párkapcsolatban!
Én a helyedben alkalmat keresnék rá, hogy négyszemközt nyugodtan beszélgessünk. Érdeklődnék az élete örömei-gondjai felől és óvatosan kipuhatolnám, hogy a párjával hogy s mint vannak. Ha pedig annyira rossz az a kapcsolat, akkor miért nem váltak külön.
Szerintem ez a nő vagy hülyít téged, vagy ő maga se tudja mit akar (téged is akar, meg a párját is és most hezitál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!