Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, titeket mennyire zavarna ha a párotok sokat utazna?

Figyelt kérdés
Mennyire lenne hátráltató tényező ha a párotoknak munkából fakadóan évente több alkalommal néhány hetet külföldön kéne tölteni? Adott esetben a telefonos kommunikációt is megnehezítené az eltérő időzónák miatt.

2019. febr. 7. 22:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Én csak örülnék annak ha nem kell folyton együtt lenni.
2019. febr. 7. 22:38
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Ha engem is visz magával, akkor nem zavar, sőt. :)
2019. febr. 7. 22:39
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Éltem ilyen kapcsolatban, akkor még nem tudtam mennyivel könnyebb úgy sóvárogni valaki után, hogy a napi rutin nem rombolja le az idilli álmodozást :)

Már nem vállalnám.

2019. febr. 7. 22:39
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Le lehet pontozni, de én nem tudnék ilyen kapcsolatban élni.
2019. febr. 7. 22:42
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Az exemmel ment a távkapcsolat, a mostani párommal elképzelhetetlen.
2019. febr. 7. 23:29
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Elfogadnám,ha tényleg passzolna minden.
2019. febr. 7. 23:43
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
Mi így élünk évek óta.Bar az időeltolódás nem ok arra, hogy beszéljünk minden nap akár többször is.
2019. febr. 7. 23:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem beleférne, az idő csak úgy repül, ill. nekem szükségem van "levegőre". Olyan napra, amikor nem szólunk egymáshoz.

Szükséges, hogy az ember kikapcsolhasson és ne legyen senki se rátapadva, mégha az a szerelme is. Szerintem ezek a kisebb "elválasztások" csak jót tesznek egy kapcsolatnak.

2019. febr. 8. 07:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna, néha jó egyedül lenni picit.

Ha néha el is mehetnék vele, kifejezetten imádnám, főleg, ha mindig máshova menne :D

2019. febr. 8. 09:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavarna, sőt. Nem vagyok egy tapadós vagy túl ragaszkodó típus, baromi jól elvagyok egyedül és mivel én is elég sokat utazom, így legalább a másik megértené, hogy ez mivel jár. A telefonálgatáshoz pedig alapból nem ragaszkodnék, mert egyáltalán nem szeretek telefonálni, szóval ha párnaponta ráérne egy Skype beszélgetésre, az bőven elég lenne.
2019. febr. 8. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!