Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket zavarna ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a párotok balkezes lenne?

Figyelt kérdés
Helyes vagyok meg minden csak balkezes vagyok kissé ügyetlen is, meg a kétkezű munka is büdös nekem. Zavarna? 18F

2018. aug. 29. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami vicc? :D

Most ez nekem olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy zavarna titeket, ha a párotoknak szemöldöke lenne?

Na persze ha a végére odabököd, hogy a kétkezi munka büdös neked, akkor már más tészta.............:D

2018. aug. 29. 19:00
 2/10 anonim ***** válasza:

Akkor kétbalkezes vagy.

Amúgy tökmindegy kinek milyen a keze. Ezt meg ne reklámozd a csajoknak, hogy a kétkezű munka büdös neked.

2018. aug. 29. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Én is balkezes vagyunk, lehetnénk együtt kétbalkezesek :D
2018. aug. 29. 19:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Vagyok*
2018. aug. 29. 19:05
 5/10 anonim ***** válasza:
35%

A mai világban elég, ha jól nézel ki. Az se számít, ha segg hülye és ügyetlen vagy.

Ez a mai világ fokmérője. A külső.

2018. aug. 29. 19:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha csak balkezes, az nem, ha kétbalkezes, hát az azért nem csak balosan lehet valaki, kikérem magamnak... :-D
2018. aug. 29. 19:59
 7/10 anonim ***** válasza:
A párom és én is balkezesek vagyunk. Szólok neki hazafele hozzon ásót, hogy elássuk magunkat. (Természetesen balkézzel)
2018. aug. 29. 20:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem majdnem az összes pasim balkezes volt.

Még crushjaim is főleg balkezesek voltak. Szerintem különleges, ha valaki az ^^

2018. aug. 29. 20:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha büdös neked a meló, akkor lehetsz bármilyen kezes, rohadtul zavarna. Igazából lenézem az ilyen semmirekellőket, szóba sem állnék veled.
2018. aug. 30. 03:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Balkezes vagyok az igaz hogy picit más oldalrol közelitek meg dolgokat de eddigmég senkinek sem lett ebböl problémája :) nár lehet ezért vagyom most egyedül, najó nem ezért 25 L
2018. aug. 30. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!