Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Balkezes fiunak balkezes lany?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Balkezes fiunak balkezes lany?

Figyelt kérdés

Csak mert idaig jobb kezes csajoknak nem voltam eleg jo,balkezes lanyal megmeg nem randiztam ,beszelgettem kiveve a hugom ,amugy mindket szulo jobb kezes.

A hugom jo fej!Valoszinuleg egy jobbkezesnek ez ennyire nem tunik fel mivel az emberek tobbsege jobbos.

24/f

2016. márc. 28. 19:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
What? :D
2016. márc. 28. 20:05
 2/13 A kérdező kommentje:
Nothing Serious!:d
2016. márc. 28. 20:09
 3/13 anonim ***** válasza:

"idaig jobb kezes csajoknak nem voltam eleg jo"

Ez igy elég meredek :D biztos h a balkezességed volt a baj? Én is balos vagyok és nem ezért szoktak dobni

2016. márc. 28. 20:25
 4/13 anonim válasza:
ez feldobta a napom :'D figyelj nem azon múlik, hogy milyen kezes a lány hanem azon, hogy te milyen ember vagy ő milyen ember és hogy mit éreztek egymás iránt
2016. márc. 28. 20:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább az lehet a gond, hogy olyan lányoknál próbálkoztál, akik három cukorral isszák a kávét. Menj, keress olyat, aki csak kettővel, ők kedvesebbek, tapasztalat!
2016. márc. 28. 20:45
 6/13 A kérdező kommentje:

Balkezes csaj kell mostmar azert is!:)

Szerintem nem mindegy.Feher ferfinak fehernot,feketenek feketet.A balkezes nok tokeletesek ,talan azert mert nem is merek egyet sem itt az ideje .Come and get me babe:dd

2016. márc. 28. 21:03
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem van olyan barátom, aki balkezes és ez két év ismeretség után tűnt fel nekem, akkor is csak azért, mert véletlen szóba került.

Hát ennyit számít.

Persze rögtön megrugdostam és megmondtam neki, hogy nem akarom látni többé >:)

2016. márc. 28. 21:31
 8/13 anonim ***** válasza:

Én kétkezes vagyok. Azthiszem el kell majd kezdenem siránkozni itt hogy mennyire nehéz lesz ilyet találnom xD

21/L

2016. márc. 28. 21:52
 9/13 A kérdező kommentje:
:d Pardon ?Viccnek fogjatok fel de nem az ..Most az onerzetem be tapostok haha itt megjatszatok amugy meg franc tudja mi a hiba veletek ,es nem erdekeltek ..Parasztok !
2016. márc. 28. 22:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem lényegtelen ki milyen kezű, én balkezes vagyok és minden barátom/barátnőm jobbkezes.

19/l

2016. márc. 28. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!