Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párotok napi 150-200 ezer ft-ot keresne, és jótékonykodna?
Figyelt kérdés
Exem nem tudta elviselni, hogy miért nem veszek új házat és/vagy új autót, ha ennyit keresek, miért adományozok állatok és gyermekek javára.
Szépségiparban tevékenykedő vállalkozó vagyok, teljesen tiszta, mielőtt valaki azt írná, hogy lehetetlen legálisan ennyi bevételre szert tenni.
2017. aug. 19. 18:58
1/18 anonim válasza:
Miért hinné bárki, hogy lehetlen ennyit keresni? Vagy naponta?
2/18 anonim válasza:
Engem sosem érdekelt a pénz a kapcsolataimban. Lehet ezért vagyok most is itt :D
3/18 A kérdező kommentje:
Sok ember szerint lehetetlen. Viszont nem ez volt a kérdésem.
2017. aug. 19. 19:04
4/18 anonim válasza:
Az nem zavarna, ha jótékonykodna IS. Az viszont zavarna, ha a családjának nem akarna egy kellemes életszínvonalat biztosítani és megalapozni a biztonságos jövőt.
5/18 anonim válasza:
Ha úgy látnám, hogy nem fordít kellő pénzt magára vagy a közös jövőnkre, akkor igen, zavarna.
6/18 anonim válasza:
Engem csak az zavarna, ha elszórod mindet, és semennyire sem tartalékolsz, mert lehet most jó, csak fordulhat rosszul is a kocka, az meg jellemzően váratlanul jön, és jó, ha akkor van mihez nyúlni.
7/18 anonim válasza:
Az zavarna, hogy nem ajánl be egy heti egy millás melóhelyre.
8/18 anonim válasza:
Zavarna, mert ennyi pénz éppen arra elég, hogy normálisan, komolyabb nélkülözés nélkül meg lehessen élni.
9/18 anonim válasza:
WAT? A miniszterelnökök nem keresnek ennyit naponta! Ez tuti hogy valami ideiglenes pénz forrás, amiből most éppen dől a pénz, de nincs mindig így.
Ha ennyit keresnék, én is segítenék másokon (akik megérdemlik).
Sosem tartottam nagyra a pénzt és a karriert. Ezek a dolgok számomra nem fontosak.
22F
10/18 omba válasza:
Én havi ennyiből is költök jótékony dolgokra, akit ez zavar....
Helyes, hogy már csak ex :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!