Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zavarna, ha a párotok napi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párotok napi 150-200 ezer ft-ot keresne, és jótékonykodna?

Figyelt kérdés

Exem nem tudta elviselni, hogy miért nem veszek új házat és/vagy új autót, ha ennyit keresek, miért adományozok állatok és gyermekek javára.

Szépségiparban tevékenykedő vállalkozó vagyok, teljesen tiszta, mielőtt valaki azt írná, hogy lehetetlen legálisan ennyi bevételre szert tenni.

2017. aug. 19. 18:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem szórom el, és nincs káros szenvedélyem. Tudatosan építettem fel az életem. Kiskoromban mindig nélkülöztem, azt láttam otthon, hogy sosincs semmire. Az a példa arra volt jó, hogy már gyerekként tudtam, én nem akarok olyan lenni, mint szüleim.

Nem ideiglenes pénzforrás. Nyilván láttál már évek óta működő üzletet. De, ha tegyük fel, be is csődölnék, akkor sincs probléma, belekezdenék másba.

2017. aug. 19. 20:05
 12/18 anonim ***** válasza:
Nincs opening?
2017. aug. 19. 20:06
 13/18 A kérdező kommentje:
"Opening" alatt mit értesz, felvételt?
2017. aug. 19. 20:21
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
A sajàt pénzét arra szòrja el amire csak akarja,csak engem ne akarjon meggyőzni arról hogy ő milyen remek ember emiatt,és akkor jóban leszünk.
2017. aug. 19. 20:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Dehogy zavarna!Sőt,elvàrnàm hogy segítsen a ràszorulókon ha megteheti.Én is adnék többet is,ha tehetném.
2017. aug. 19. 21:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Egyébként nem az az első,hogy a màsiknak mennyi pénze van,hanem hogy milyen ember.
2017. aug. 19. 21:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Meleg vagy kérdező?
2017. aug. 19. 22:31
 18/18 A kérdező kommentje:

Miért lennék meleg?

Nem vagyok.

2017. aug. 19. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!