Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik nem bírják a kopaszodó férfiakat! Ez már zavarna titeket? (kép)
Nekem tetszenek a kopasz férfiak, te viszont így hogy nem is kopaszodsz, és a "kopaszodásod" miatt izgulsz, és képeket raksz fel GYIK-ra erről, tuti nem tetszenél.
Jézusom komolyan mint egy anorexiás tinilány!
Attól függ, hány éves az illető. Nem vonzanak a kopaszodó férfiak (a kopaszokkal is hadilábon vagyok, de ha letolja az egész haját, az még tud szexi és kevésbé öregemberes lenni), de ha az illető 30-35 körül lenne ilyen, akkor rendben van, mert 20 évesen nem így nézett ki.
21 leszek... Annyinak is nézek ki. És tudom, sokakat vonzanak az idősebbek, engem nagyon nem. Értem ezalatt, hogy mindig a saját korosztályom érdekelt, 16 évesen a 16-18 évesek, 20 évesen a 20-25 évesek és így tovább... Emiatt ha valaki velem egyidősen nézne ki így, az bizony zavarna. Ha mondjuk 30 évesen találkoznék vele így, akkor azt mondom, kit érdekel, sőt, még ha őszülne, sem zavarna, mert valószínűleg nekem is lesz addigra ősz hajszálam, független attól, hogy festeni fogom a hajam.
De én szélsőségesen azt és csak azt várom el lefeljebb, ami nálam aktuálisan van, alkat és minden terén is, semmi magamhoz képest elrugaszkodott elképzelésem nincs a másik nemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!