Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen az, ha egy pasi ambíciós?
Nekem fontosabb hogy izmos legyen mint az ambíció
Mert más ambíciója nem érdekel csak a sajatom. Más ambíciójaval semmire nem megyek csak a sajatommal
Nekem fontosabb az hogy adjon magára ne legyen dagadt stb
Húha van baj ha még nem is ismerjük a szót.. :D
Hogyan kell kifejezni? Szerintem keress rá a neten, hogy mit is jelent, milyen jellemvonásokat takar... Kezdésnek jó lesz neked.
Azt úgy mondjuk magyarul, hogy ambiciózus.
Ez nem olyasmi, amit ki kell fejezni, ez egy tulajdonság, ami vagy van, vagy nincs, de fejleszthető.
Ha a szó jelentése érdekel, akkor nyugodtan rákereshetsz az interneten. :D Jó szórakozást!
Ambiciózus: latin eredetű szó, ambitio (-onis) 3. declinatio-s főnévből, aminek jelentése becsvágy, nagyravágyás, érvényesülésre törekvés - aki túlteng ebben az nem feltétlen pozitív dolog.
Tehát aki ambiciózus az nagyravágyó, érvényesülni akaró, tehát megkereste volna az Idegen szavak és kifejezések szótárában ezt a szót, ha nem teljesen érti. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!