Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi fél hogy barátzónába kerül, de jó pár kapcsolat barátságból lett. Hogy van ez?
Félnek hogy bekerülnek a barátzónába és hogy onnan már nehéz összejönni a nővel.
De én több olyan esetről is hallottam hogy barátságból lett szerelem és úgy jöttek össze.
Akkor most hogy is van ez?
Azok a fiúk fordítva gondolkodnak.
Apukám házat épít: Először a kéményt, jó nagy füsttel...
Utolsó írja jól.
Akinél barát zónába kerültem sosem tudtam előre lepni. A barát zóna a nem kellesz, de jó, hogy tepersz terepe, nem az egyenrangú haverságé.
Akit megismertem társaságában, de nem mozdultunk egymásra, abból többször lett kapcsolat előbb-utóbb.
Maximum úgy lett "barátságból" kapcsolat, ha mindkettő foglalt volt előtte. A barátzóna a pasi nyílt kihasználásáról szól, egy megalázó helyzet, és aki ezt eltűri, azzal egy nő sem akar kapcsolatot.
Ha kapcsolatot akartok, akkor a kiszemelt csajt egy rövid határidő után rögtön kényszerítsétek válaszra. Ha mismásol, ha nincs egyértelmű igen, akkor kuka, és vond meg tőle a figyelmed.
A barátzóna és a barátság nem ugyan az. Barátzónából a legritkább esetben lesz kapcsolat, barátságból meg lehet simán.
A barátzóna az, amikor az egyik fél párkapcsolati céllal közelíti meg a másikat, aki nem elküldi, hanem beskatulyázza oda. A kezdeményező fél pedig félelemből és/vagy reményből ott marad és inkább szenved, csak hogy ne veszítse el. Ez nem barátság.
Ne keverd össze a barátságot a barátzónával. A barátság két ellentétes nemű ember között is kialakulhat és itt előállhat olyan helyzet is, hogy csak azért nem kapcsolat lett, mert a körülmények nem voltak megfelelőek (még gyerekek voltak, valamelyikük vagy mindegyikük kapcsolatban volt a megismerkedésükkor...). Ha ezek az akadályozó körülmények megszűnnek, akkor az ilyen barátságokból lehet akár kapcsolat is.
A barátzóna viszont arról szól, hogy "emberileg megfelelsz, de mint férfi nem indítasz be igazán". Innen viszont maximum a szexkapcsolatig esetleg a szeretői szerepkörig juthatsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!