Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lenne érdemes ismerkednem?
Nem vagyok egy főnyeremény. Kicsit visszahúzódó vagyok és nem is vagyok valami szép. De mégis szeretnék egy társat. Már elég régóta próbálkozok tinderen, de nem volt semmi sikerem ott sem. Alig van ott matchem és akivel matchelek az vagy nem válaszol vagy 1-2 szavas válaszokat ad.
Egy olyan lányt szeretnék, akivel el lehet rendesen beszélgetni és lehet vele szórakozni. És az is fontos lenne, hogy ne legyen buta és ne a bulizás legyen az élete. Külsőre igazából nem nagyon vannak elvárásaim.
Milyen helyeken lenne érdemes megpróbálnom ismerkedni? Hova járnak az ilyen lányok?
20F
1.: A bártól eléggé félek. Nem tudnék ott hirtelen mit mondani és valószínűleg lenne több, nálam jobb "versenyző" is.
2.: Mi a probléma? Az ismerkedés nehezen megy, de utána nár minden szuper :)
Te többször is kiírtad már ezt a kérdést? :)
Nagyon kétségbe lehetsz esve, ne parázz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!