Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ezzel a pasival tovább ismerkednem?
36 éves nyomozó. Felelősségteljesen végzi a munkáját, nincs rá panasz, dícsérik is.
De chat során mintha egy "laza SRÁCCAL" beszélgetnék. Nem mindig, de picit zavar és nem értem.
Ezzel akar imponálni vagy elengedi magát mellettem?
Sok stressz éri, azt mondja muszáj lazának lennie.
Aggódjak?
Ne huzd az idöt! Talalkozz vele szemelyesen es megtudod, milyen!
Olyan programot valassz, ami soran tudtok beszelgetni. Turazni, kavezni, akarmi, csak ne mozi es ehhez hasonlo.
Az irott szo rengeteg ertelmezesnek es felreertesnek ad lehetöseget. Ha megszünteted a kapcsolatot, lehet, hogy meg sem ismersz egy olyan embert, aki amugy nagyon is felkeltene az erdeklödesedet. Ha megsem, akkor egy szemelyes talalkozo utan legalabb biztosabbra tudod, hogy ö nem az a tipus, akit keresel.
Nagyon sokat dolgozik. Egy hónapja beszélünk de még nem hívott el találkozni. Mégis ő az, akivel el tudtam ennyi ideig beszélgetni.
És emiatt hiszek benne.
De miért lehet "srác" stílusa?
Nyilván csak unaloműzőnek használ. Vagy nem is az, akinek mondja magát.
Nem akar tőled semmi komolyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!