Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nővel ilyen nehéz beszélgetni?
Figyelt kérdés
Már több nőnél észrevettem, hogy mindenen megsértődik. A legártatlanabb dolgokon is. Ilyenekre gondoljatok, hogy például láttam rajta, hogy fáradt és nincs jó kedve. Megkérdeztem "Mi újság, nehéz napod volt?" Erre kiakadt, hogy a "nehéz napok" a menstruáció szinonímája és hogyan kérdezhetek ilyet?! Bakker, én csak a hogyléte felől érdeklődtem. Sértődés lett a vége. Másik nőnél, már ismertük egymást, randira készültünk. Megkérdeztem "Mehetünk, Maris?" erre kiakadt, hogy a neve Mária és utálja ha így becézik, nem megyünk sehová. Online beszélgetésben is néha minden mondatomat zárójelben magyaráznom kell, ez egy idő után nagyon fárasztó és nem tudom élvezni a társalgást. Férfiakkal sosem tapasztaltam ilyesmit. Mit gondoltok erről, tapasztaltatok hasonlót? Vagy csak nem megfelelő nőkkel beszélgetek?2019. febr. 1. 19:43
11/13 anonim válasza:
Próbáld talán tomenyebben tálalni a mondandod. Legalább az elején l, amíg valamennyire kiigazodsz a beszélgetőpartnered humoran. Kicsit hülyén hangzik, de mindkét nemre igaz lehet, hogy törekedj minél egyszerűbb mondatokra. Minél kevesebb az athallas lehetősége, annál kevesebb lesz a zárójeles rész. Hétköznapi kommunikációnal működik, főleg olyan emberekkel, akiket nem annyira ismerünk meg.
12/13 anonim válasza:
Nem úgy tűnsz mint aki szétcsajozta magát az életben... Meg kell tanulni kezelni őket. Melyiknek mi jön be. De a poénokat venni szokták! Szeretnek nevetni és szeretik az élményeket. Nekem úgy tűnik hogy sem tapasztalatod nincs, sem pedig mit nyújtanod.
13/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: Túl sok tapasztalatom valóban nincs. Mit kéne nyújtani, mi az , hogy nyújtani? Ha megkérdezem valakitől, hogy hogy érzi magát, azon nem felháborodni szoktak. Vagy én gondolom rosszul?
2019. febr. 2. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!