Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 évesen gáz, hogy 2 hónap után sem feküdtem le vele?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyok együtt egy férfival, de még szex nem volt eddig. Hiába vagyok 38, nekem idő kell hozzá, csak akkor megy ha vannak érzelmek.2019. jan. 31. 19:36
21/28 anonim válasza:
20-as, kihasználni? Hát nem a New York kávéházba hívatja meg magát a nő. Amelyik pasiban nincs nagyvonalúság, az ássa el magát.
22/28 anonim válasza:
De lenne bennem annyi nagyvonalúság. Viszont ezt nagyon kevés nő érdemli ki.
23/28 anonim válasza:
És mivel lehet "kiérdemelni"? Ott állnak nálad sorban a nők, és te válogatod, hogy ez most kiérdemli, ez pedig nem?
24/28 anonim válasza:
Mondjuk úgy hogy tényleg érdeklem és nem randizik több pasival párhuzamosan nem beképzelt mint te, vagy nem játsza az erős feminista jellemet (de nem is egy szende szűz) .Tudod mi pasik rengeteg időt, pénzt és energiát ölünk az ismerkedésbe ami nektek tudom hogy nem nagy szám de nekünk nagy dolog. És a legtöbb nő ezt sz@rba se veszi. Ezért válogatom meg hogy kivel megyek. És bizony ha látom hogy a leányzó bizonytalan hónapokig ott nagy baj van és jogosan érezhetem azt hogy szándékosan szórakozik velem, amit nem tűrök.
25/28 anonim válasza:
23-as, nekem nincs miért beképzeltnek lennem. Eddig 2 pasi volt a férjem előtt, valahogy mindegyiknél "kiérdemeltem", pusztán a jellemem, stílusom miatt. Az egyikből nem lett semmi aztán, és kellemes emlék maradt az a három találkozás, a másikkal jártunk fél évig.
A férjem (akkor még leendő férjem) is boldogan fizette a kávémat, sütimet, színházamat még akkor is, amikor még csak randipartner volt. Úgyhogy velem nem kell személyeskedned. Inkább találd meg álmaid nőjét, akinek boldogan fizetni fogod (bár gondolom, az nem rád vár.)
26/28 anonim válasza:
Bocs, természetesen 24-nek szántam az előzőt.
27/28 anonim válasza:
Látom mennyi "átjött" neked az írasomból. Buta liba.
28/28 anonim válasza:
Nem gáz. Illik várni minimum 3 hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!