Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 38 évesen gáz, hogy 2 hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38 évesen gáz, hogy 2 hónap után sem feküdtem le vele?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyok együtt egy férfival, de még szex nem volt eddig. Hiába vagyok 38, nekem idő kell hozzá, csak akkor megy ha vannak érzelmek.
2019. jan. 31. 19:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
61%
Megjöttek a fény gyermekei.
2019. jan. 31. 20:48
 12/28 Rockarc ***** válasza:
40%

Pontosan mi a tetovazasod oka 2 honap utan? Mi az ami miatt meg nem tudod atadni magad a testisegnek? Mi az, ami a kovetkezo ket honapban meg tud gyozni, hogy most mar mehet a buli? Gyanitom nem lesz mar semmi. Ha eddig nem tortent semmi, akkor mar nem is fog. A ferfit sem ertem, vajon ezek utan mit remel meg? Gondolom o legalabb annyira bizonytalan, mint te. Nem passzoltok kerdezo.

42F

2019. jan. 31. 20:56
 13/28 anonim ***** válasza:
34%

#5-nél a pont. Csak húzod az agyát.

32/f

2019. febr. 1. 08:17
 14/28 anonim ***** válasza:
25%
Na ezek szoktak hülyét csinálni szegény férfiakból. Hitegetik, viteti a seggét jobbra-balra, fizeti a belépőket, kaját... aztán közlöd vele hogy "nincs meg a szikra".Aztán ott hagyod a f@xszba szegény pasi meg gondolkodhat, hogy mit rontott el.
2019. febr. 1. 08:55
 15/28 A kérdező kommentje:

Nem fizetett semmit nekem, nem hagytam. Nem kihasználom, tényleg érdekel, egyszerűen nem megy, csak akkor ha már kialakult a bizalom és a kötődés. Nem hagy hidegen, mert akkor nem lennék vele. Egyébként lehet naív vagyok, de hiszem, hogy vannak még férfiak, akiknek az érzelmek is számítanak. 2 hónap alatt, heti egy találkozás alkalmával nem lehet igazán közelkerülni még a másikhoz, vag

y egyszerűen nekem megy lassabban.

2019. febr. 1. 09:41
 16/28 anonim ***** válasza:
20%
Nem gáz vagy, hanem komolytalan. A fene se vesződne egy olyan nővel, aki kincsnek gondolja a pináját.
2019. febr. 1. 10:26
 17/28 A kérdező kommentje:
"Kedves" utolsó válaszadó! Milyen érdekes, amit írsz. A párommal, akivel 15 évig voltunk együtt mikor először lefeküdtem 22 évesen 3 hönap után, azt mondta nekem, hogy nem hitte, hogy ilyen hamar lefekszem vele. Ekkor ez még hamarnak számított, manapság meg...hm!
2019. febr. 1. 11:33
 18/28 anonim ***** válasza:
79%

Egyáltalán nem gáz, teljesen egyet tudok érteni veled. Ma már úgyis mindenki pillanatok alatt mindenkivel összefekszik teret engedve az ösztöneinek.

26N

2019. febr. 1. 12:45
 19/28 anonim ***** válasza:
78%
Ennyi gyökeret! Na, EZ a magyar pasik mentalitása (nem írom, hogy férfiak.)
2019. febr. 1. 16:04
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Miért ? A magyar nők mentalitása milyen ? Kihasználni a másikat a végső pontig majd félrekefélni valami alfával.
2019. febr. 1. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!