Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 évesen gáz, hogy 2 hónap után sem feküdtem le vele?
Pontosan mi a tetovazasod oka 2 honap utan? Mi az ami miatt meg nem tudod atadni magad a testisegnek? Mi az, ami a kovetkezo ket honapban meg tud gyozni, hogy most mar mehet a buli? Gyanitom nem lesz mar semmi. Ha eddig nem tortent semmi, akkor mar nem is fog. A ferfit sem ertem, vajon ezek utan mit remel meg? Gondolom o legalabb annyira bizonytalan, mint te. Nem passzoltok kerdezo.
42F
#5-nél a pont. Csak húzod az agyát.
32/f
Nem fizetett semmit nekem, nem hagytam. Nem kihasználom, tényleg érdekel, egyszerűen nem megy, csak akkor ha már kialakult a bizalom és a kötődés. Nem hagy hidegen, mert akkor nem lennék vele. Egyébként lehet naív vagyok, de hiszem, hogy vannak még férfiak, akiknek az érzelmek is számítanak. 2 hónap alatt, heti egy találkozás alkalmával nem lehet igazán közelkerülni még a másikhoz, vag
y egyszerűen nekem megy lassabban.
Egyáltalán nem gáz, teljesen egyet tudok érteni veled. Ma már úgyis mindenki pillanatok alatt mindenkivel összefekszik teret engedve az ösztöneinek.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!