Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért lepődnek meg azon az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért lepődnek meg azon az emberek, hogy 2,5 hónap után még nem feküdtem le a barátommal?

Figyelt kérdés
Eddig az összes ismerősöm aki megkérdezte,mindegyik meglepődött rajta,és nem akarta elhinni.Tényleg olyan furcsa ez?Én 17 a barátom 23 éves.Már nem vagyok szűz,és nem is arról van szó,hogy nem kívánom őt,csak még nem volt ideális alkalmunk rá.
2009. febr. 19. 17:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ma divat hamar ágyba bújni, pedig nem biztos h ez hasznos is. sztem ne foglalkozz azzal h mit mondanak.
2009. febr. 19. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

MErt ma rohanó világban élünk, megismerkedünk összeházasodunk gyereket szülünk elválunk és meghalunk..

épp ezért nem értékeljük azt ami igazán értékes!!!

Bízz magadban, hogy tudod mi a helyes!!

2009. febr. 19. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azon lepődöm meg, h' ilyesmit megkérdeznek, és te válaszolsz rá.
2009. febr. 19. 17:53
 4/10 anonim válasza:
100%
Igen manapság sajnos ez a megszokott, hogy szinte semmi ismerettség után az emberek ágybabújnak a párjukkal. Sztem egyébként nincs abba semmi rossz, hogy még nem feküdtetek le, jól teszed ha tényleg csak akkor teszed meg vele ha már biztosan úgy is érzed, hogy meg kell tenned.Ne hallgass másokra, belülről jön úgyis, hogy mikor lesz a megfelelő alkalom rá.
2009. febr. 19. 18:01
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
:OOO :OOO :OOO NEM???? MIÉRT? :OOOO
2009. febr. 19. 18:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak több ilyen lány lenne mint Te!!! Soha ne változz meg!
2009. febr. 19. 19:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem: miért kérdezték meg? Mi közük hozzá?

És miért válaszoltál?

Azt nem szokták kérdezni, hogy mikor készítesz erről filmet, és teszed közzé az Interneten?

2009. febr. 19. 20:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

én mésfél éve vagyok vele

2szer próbálkoztunk de nem ment.

szal énse feküttem még le vele úgy. de nemis sietjük el. 16 vagyok

2009. febr. 19. 20:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sem feküdtem még le a párommal, pedig 3 hónapja vagyunk együtt. Sőt, mondok még "jobbat" is, még egy ideig tuti nem fogunk egymással lefeküdni (meg mással se!), mert így látjuk helyesnek, és tökéletesen megvagyunk anélkül is.

Én ebben nem találok semmi kivetnivalót, épp az a szomorú, hogy a világ idáig fajult. Az még hagyján, hogy vájkálunk egymás magán- és nemi életében, de hogy még az összes hangsúlyt is arra hegyezzük ki, h szexelj, mert csak így lehetsz boldog és sikeres... Na szóval szomorú.

2009. febr. 19. 21:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Mert valóban meglepő ... Én is meglepődnék, ezzel együtt persze a ti dolgotok ... amikor úgy érzitek csakis akkor!

Üdv: Kriszti

2009. febr. 20. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!