Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért lepődnek meg azon az emberek, hogy 2,5 hónap után még nem feküdtem le a barátommal?
MErt ma rohanó világban élünk, megismerkedünk összeházasodunk gyereket szülünk elválunk és meghalunk..
épp ezért nem értékeljük azt ami igazán értékes!!!
Bízz magadban, hogy tudod mi a helyes!!
Nem értem: miért kérdezték meg? Mi közük hozzá?
És miért válaszoltál?
Azt nem szokták kérdezni, hogy mikor készítesz erről filmet, és teszed közzé az Interneten?
én mésfél éve vagyok vele
2szer próbálkoztunk de nem ment.
szal énse feküttem még le vele úgy. de nemis sietjük el. 16 vagyok
Én sem feküdtem még le a párommal, pedig 3 hónapja vagyunk együtt. Sőt, mondok még "jobbat" is, még egy ideig tuti nem fogunk egymással lefeküdni (meg mással se!), mert így látjuk helyesnek, és tökéletesen megvagyunk anélkül is.
Én ebben nem találok semmi kivetnivalót, épp az a szomorú, hogy a világ idáig fajult. Az még hagyján, hogy vájkálunk egymás magán- és nemi életében, de hogy még az összes hangsúlyt is arra hegyezzük ki, h szexelj, mert csak így lehetsz boldog és sikeres... Na szóval szomorú.
Mert valóban meglepő ... Én is meglepődnék, ezzel együtt persze a ti dolgotok ... amikor úgy érzitek csakis akkor!
Üdv: Kriszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!